Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261436
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Błąd?

ocenił(a) film na 6

Mam pytanie czy ktoś zwrócił uwagę że w 2:03:38 pojawia się w tłumie osób żegnających Rey R2D2 a potem jak już wylądowali na planecie gdzie ukrywa się Luke znowu jest R2D2 mimo że go nie było na pokładzie? :D

Zawsze można powiedzieć, że w tłumie to nie był R2D2 ale raczej nikt by nie trzymał starego droida tego samego typu do tego w tym samym kolorze.

adammakota

R2D2 leciał z Rey do Luka... chyba nawet była scena jak go wsadzają na statek.

ocenił(a) film na 6
sentia

nie było takiej sceny na 100% :)

w domyśle twórców musiał lecieć z Rey skoro wylądował na tej planecie, ale co robi w tłumie osób które nie leciały? :D Teleportował się? :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
adammakota

Jest tak jak mówisz. Też na to zwróciłem uwagę. Można sobie mówić, że mieli drugiego R2 D2, ale to jest słabe.

adammakota

To nie on ... zatrzymałem filmik w tym czasie to podobny model ale ma inne kolory ....

wort801

Nie wiem czy zauważyłeś Wort, ale są tam dwa takie roboty i jeden rzeczywiście ma nieco inne kolory, ale drugi jest identyczny (jest on pokazany przez 3 sekundy, więc mogłeś go nie zauważyć ;)

Imitation

edit: 0.5 sekundy*

użytkownik usunięty
wort801

potwierdzam

Przyjrzyj się uważnie, są tam dwa roboty i jeden z nich jest identyczny jak R2-D2

użytkownik usunięty
Imitation

Tu nie chodzi o żadne przyglądanie się. Jego aprobata po prostu musiała się tu znaleźć, kapewu?

No tak się domyślam. Pewnie nawet nie widział tej sceny od wyjścia z kina. Chciałem zobaczyć co mi odpisze.

użytkownik usunięty
Imitation

żałośni obaj jesteście. Film dla twojej wiadomości już 6 razy widziałem.

ocenił(a) film na 4

Jest ten błąd w filmie. To R2D2 :) Takich błędów jest masa w róznych filmach. Na przykład butle z podtlenkiem azotu (Nitro) w Gladiatorze. Dlatego nie są żałośni, tylko mają rację :) Nawet nie próbowałeś sprawdzić tego, wystarczy odpalić film na kompie do tej sceny i się przyjrzeć, ty tego nawet nie zrobiłeś.

LukeuszLFC

Przytaknął wortowi żeby tylko się przypodobać. Hahah kolejna wtopa. :D

ocenił(a) film na 4
bartoszcyc8

To jest normalka, wszystkim przytakuje, komu chce sie przypodobać. Jeżeli ktoś ma już inne zdanie, tego już neguje i poniża. Posty typu "racja", "okej", "zgadzam się" na innych forach są traktowaen jako spam i są karane punktami karnymi, jakby tutaj takie cos było, to miałby już z 10 kont. Zresztą... ja i Ty też, ale nie za to ;p Ale w tamtej formule nie byłbym potrzebny do negowania tego co Denis robi :)

Jak tam penetracja zielonego odbytu Yody? :DD

użytkownik usunięty
Imitation

Just let him use THE FORCE PUSH!

ocenił(a) film na 4

"50 Twarzy Flowera" :D

ocenił(a) film na 7
LukeuszLFC

Jesteście okropni :P

ocenił(a) film na 4
Anthrax91

Chcesz powiedzieć, że nie jest wesoło? :D Miałem nic nie pisać, ale to co sie wydarzylo dzisiaj tutaj, to myślałem, że nie będzie dzisiaj nic lepszego niż wszamanie 4 pączków, a tu proszę :D humor nie z tej ziemi :D Flower lubi zielone stworzenie podobne do owocu kiwi :D

ocenił(a) film na 7
LukeuszLFC

Swoją drogą, jak nazywa się taka orientacja seksualna? Mamy obcą rasę w starczym wieku, niskiego wzrostu tej samej płci. Pomysły?

ocenił(a) film na 4
Anthrax91

homo-yodo-seksualista, homo-kiwi-seksualista,

użytkownik usunięty

nie padłem ze śmiechu

użytkownik usunięty

Yhm, bo akurat moją intencją było "pokomikować" sobie na forum...
http://youtu.be/AffWSEMuJ8A?t=29s

użytkownik usunięty

za dużo chyba adwokatu w twoich pączkach

użytkownik usunięty

http://www.facebook.com/StopklatkaTV/photos/a.720055998014854.1073741830.5631169 07042098/1079205252099925/?type=3

ocenił(a) film na 4

Jego pączki były nadziewane ... miłością Yody :D

użytkownik usunięty
LukeuszLFC

http://www.youtube.com/watch?v=NI_xfBmbEj0

ocenił(a) film na 4

Yoda is love...