Mam pytanie czy ktoś zwrócił uwagę że w 2:03:38 pojawia się w tłumie osób żegnających Rey R2D2 a potem jak już wylądowali na planecie gdzie ukrywa się Luke znowu jest R2D2 mimo że go nie było na pokładzie? :D 

Zawsze można powiedzieć, że w tłumie to nie był R2D2 ale raczej nikt by nie trzymał starego droida tego samego typu do tego w tym samym kolorze.
nie było takiej sceny na 100% :) 

w domyśle twórców musiał lecieć z Rey skoro wylądował na tej planecie, ale co robi w tłumie osób które nie leciały? :D Teleportował się? :D
Jest tak jak mówisz. Też na to zwróciłem uwagę. Można sobie mówić, że mieli drugiego R2 D2, ale to jest słabe.
Nie wiem czy zauważyłeś Wort, ale są tam dwa takie roboty i jeden rzeczywiście ma nieco inne kolory, ale drugi jest identyczny (jest on pokazany przez 3 sekundy, więc mogłeś go nie zauważyć ;)
Tu nie chodzi o żadne przyglądanie się. Jego aprobata po prostu musiała się tu znaleźć, kapewu?
No tak się domyślam. Pewnie nawet nie widział tej sceny od wyjścia z kina. Chciałem zobaczyć co mi odpisze.
Jest ten błąd w filmie. To R2D2 :) Takich błędów jest masa w róznych filmach. Na przykład butle z podtlenkiem azotu (Nitro) w Gladiatorze. Dlatego nie są żałośni, tylko mają rację :) Nawet nie próbowałeś sprawdzić tego, wystarczy odpalić film na kompie do tej sceny i się przyjrzeć, ty tego nawet nie zrobiłeś.
To jest normalka, wszystkim przytakuje, komu chce sie przypodobać. Jeżeli ktoś ma już inne zdanie, tego już neguje i poniża. Posty typu "racja", "okej", "zgadzam się" na innych forach są traktowaen jako spam i są karane punktami karnymi, jakby tutaj takie cos było, to miałby już z 10 kont. Zresztą... ja i Ty też, ale nie za to ;p Ale w tamtej formule nie byłbym potrzebny do negowania tego co Denis robi :)
Chcesz powiedzieć, że nie jest wesoło? :D Miałem nic nie pisać, ale to co sie wydarzylo dzisiaj tutaj, to myślałem, że nie będzie dzisiaj nic lepszego niż wszamanie 4 pączków, a tu proszę :D humor nie z tej ziemi :D Flower lubi zielone stworzenie podobne do owocu kiwi :D
Swoją drogą, jak nazywa się taka orientacja seksualna? Mamy obcą rasę w starczym wieku, niskiego wzrostu tej samej płci. Pomysły?
Yhm, bo akurat moją intencją było "pokomikować" sobie na forum... 
http://youtu.be/AffWSEMuJ8A?t=29s
http://www.facebook.com/StopklatkaTV/photos/a.720055998014854.1073741830.5631169 07042098/1079205252099925/?type=3