Z racji tego, że na dniach pojawi się ostateczny zwiastun, chciałbym was spytać co spodziewacie się w nim zobaczyć? Walka na miecze świetlne, może bitwa w kosmosie? Wypisujcie w komentarzach, a za parę dni zweryfikujemy nasze przypuszczenia. Oczywiście, proszę zrobić to w miarę szybko, bo zwiastun może pojawić się nawet dziś.
Chciałbym móc poczuć klimat SW, którego tak bardzo brakuje nowej trylogii...
Teasery były bardzo dobre, gdyby trailer był do nich podobny byłbym zadowolony.
Szkoda że nie ma opcji lajkowania komentarzy. Masz ode mnie hipotetycznego lajka
Szczerze? Nic. Uważam, że dotychczasowe zajawki ujawniły dokładnie tyle ile trzeba. Nie chcę się potem wściekać, jak po Jurassic World gdzie dwie kapitalne sceny (perypetie panny Zary i bum w ptaszarni - ci co widzieli będą wiedzieć o co chodzi :D) zostały przynajmniej częściową zdradzone na jednym z późniejszych trailerów. Niby Abrams bardziej dba o tajemniczość w zwiastunach swoich filmów, ale wciąż wolę nie ryzykować. Za to kawałek nowego utworu Williamsa bym mógł odsłuchać, w ramach przystawki.
Ja to widzę tak:
-Po pierwsze skrawek fabuły, a chociaż jakieś dialogi
-Po drugie, jak już wspomniano, nowy Williams
-Po trzecie chcę znowu głos Serkisa jako narratora, a na końcu jego twarz wyłaniającą się spod kaptura (Byłoby super)
-Leię i/lub Luka, a także R2 i C-3PO
Cokolwiek dadzą i tak będzie super :D