W nowym filmie wystąpią John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis,
Domhnall Gleeson i Max von Sydow, a obok nich aktorzy z oryginalnej trylogii: Harrison Ford, Carrie
Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew i Kenny Baker.
Jeśli się spóźniłem i to już jest to przepraszam.
W kilku postach wspominasz o tym, że obsada nie jest jeszcze skompletowana. Skąd ta pewność? W "Nowej Nadziei" w głównej obsadzie pojawiło się około 15 aktorów, tutaj mamy 13. Kto wie, może filmie będącym wstępem do nowej trylogii nie pojawi się więcej ważnych postaci. Historia pewnie się rozwinie, a obsada powiększy w EP8 i EP9. Trzeba czekać. ;)
Wystarczy znać politykę disneya np przy filmach marvela też wszystkich ważnych aktorów nie ujawniali tak szybko poza tym
Jeszcze nie koniec castingu do "Star Wars: Episode VII"? musiałem skopiować artykuł
The Hollywood Reporter donosi, że niedługo Lucasfilm ogłosili obsadzie jeszcze jednej dużej roli kobiecej. Jakie nazwiska mogą być brane pod uwagę?
THR nieoficjalnie donoszą, że to nie jest koniec castingu i na pewno przynajmniej jedna rola kobieca ma zostać ogłoszona. Pod uwagę mogą być brane wspominane w plotkach Lupita Nyong'o oraz Maisie Richardson-Sellers (aktorka w plotkach była wiązana z rolą wnuczki Obi-Wana).
O obsadzie pisaliśmy wczoraj tutaj. Premiera filmu w USA zaplanowana jest na 18 grudnia 2015 roku. W Polsce obejrzymy go tydzień później.z h.atak
Lupita? Jeżeli jej postać będzie przez cały czas płakać i krzyczeć to da radę... A tak na serio to dosyć tych czarnych nazwisk. Nie jestem rasistom, ale w SW jedynym murzynem był Lando i jakoś wszyscy żyli.
Trzeba tylko czekać. Tylko jakieś dwadzieścia miesięcy. Można powiedzieć: Dla elfa sto lat jest mrugnięciem oka. (W takim razie niech Thranduil mrugnie prawie dwa razy)
Fajnie (dla mnie przynajmniej) gdyby jednak Benedict Cumberbatch wystąpił tutaj. ( i tak wiem że tak nie będzie) :(
W Epizodzie 7 Bededict raczej nie wystąpi, sam wspominał o tym w wywiadzie. Ale kto wie, może ściemniał, albo pojawi się w EP8/9. ;)
To bardzo możliwe jako duch może rozmawiać z nowym mrocznym lordem a być jako holokron dla adeptów ciemnej strony mocy
Z pewnością wszystkich obchodzi co masz w dupie, dzięki za niesamowity post. LOL
Oby tego nie zwalili. Po wywaleniu EU mogą zrobić wszystko. Nawet zniszczyć Star Warsy.
SPECULATION: Who Isn't Who In Star Wars: Episode 7???
http://www.starwars7news.com/2014/05/speculation-who-isnt-who-in-episode-7.html