bo polecę tam do tego waszego Hollybadziewia i nakopie wam do dupy! Kto ze mną?
Ten film jest nadal realizowany przez Lucasfilm i jego ludzi (tych samych co robili starą i nową trylogie).... Ile razy można to k***** powtarzać.
co wcale nie oznacza że disney jako właściciel nie zechce wtrącić swoich 3 groszy
I tak ma być. Niech DIsney tam nie macza swoich paluchów, bo poucinam!
@zrelaxowany85 - Popieram 1000%
Disney stoi za wieloma kasowymi filmami, np. Avengers. Nie ma co nastawiać się krytycznie. To już nie jest firma, która zajmuje się tylko bajkami dla dzieci...
Ok ok to ja wiem (np. lubie Piratów z Karaibów), ja ich tylko ostrzegam jako fanatyk Lorda V niech się nie ośmielają wypuszczać filmu zbyt bardzo młodzieżowego. Mają prawa do tylu różnych serii że mogli by nową (zapewne) trylogię zrobić trochę bardziej dorosłą a nie dla kasy wypuszczą film od 7+ lat. Niech Moc będzie z Tobą :)
Może i za wieloma kasowymi filmami, ale czy za wieloma dobrymi? Chyba warto przypomnieć, że kasowy i dobry to nie synonimy, a bardzo często są to wręcz antonimy.
Z tym sformułowaniem "bajka dla dzieci" także bym uważał. Taki np. "Avengers" jest daleko bardziej infantylny, aniżeli lwia część klasycznych animacji Disneya.
Wiesz, masz dużo racji, ale mimo wszytko DISNEY kojarzy się z głupawymi serialami dla dzieci (nie chodzi mi o Kaczora Donalda zy cos :)) i jakos tak... niezbyt to widzę, choć wiadomo, ze moze być inaczej ;D Według mnie teraz nie jest możliwe nawet oddać klimatu 1983 roku i to jest całkiem normalne ;))
Widocznie jeśli nie podzielasz naszych poglądów, to nie zalezy ci na tej trylogii. Ja jestesm naprawdę fanem i nie chcę żeby ktos, kto będzie pierwszy raz ogladał Star Wars (np z młodego pokolenia) pomyslał o nim jak o filmie dla tępych nastolatek, tylko jak O FILMIE, który jest PONADCZASOWY i jest INNY niż te wszxytkie głupawe "dzieła".
Co za nonsens. Wnioskujesz, że mnie nie zależy na "Gwiezdnych Wojnach" tylko dlatego, że nie chcę nikomu własną nogą krzywdy robić?
No mniej więcej, ze o tym wkopaniu, napisał dosć.. energiczny człowiek ze tak to ujmę a ty jestes.. nie wiem... bardziej realnie myślący, spokojny , nie wiem ;) Chyba skapujesz o co mi chodzi :D