Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Dlaczego każdy temat tu zamienia się w gównoburzę? Kto co nie napisze to po paru postach zaczyna się kłótnia typu "twoje życie jest gównem", ludziska, piszcie o filmie, podawajcie argumenty i nie skaczcie sobie do gardeł o nic.

Z drugiej strony zauważyłem że ostatnio większość tematów to prowokacje, ahh, aż mi się Bitwa Pięciu Armii przypomniała, łezka się w oczach kręci. Jak chcecie się kłócić to wejdźcie na jakieś fora typu "co mnie wkurvvia" bo idzie kłótniami zniechęcić innych do filmu albo np. wyrażenia swojej opinii o filmie.

P.S. Ciekawe czy znowu zostanę zwyzywany od biblijnych proroków którzy chcą nawracać forum XD Czekam :*

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

Ja pisze głównie o filmie , tylko ostatnio grupa osób przypięła sie do mnie o pisownie . Wkoło o tym gadają , i to mnie męczy . A film Bitwa Pięciu Armii jest klawy .

ocenił(a) film na 7

Tam mnie zirytowało że zamiast pisać o filmie pruli się między sobą, dlatego założyłem konto, po dwóch latach czytania forum i filmwebu. Z mojej perspektywy wtedy tego nie dało się czytać więc dałem opinię, psiaki się wtedy zleciały i zaczęły szczekać że to przecież forum. To był mój pierwszy post i temat, ach wspomnienia :DDD.

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

Jeden z użytkowników , który do mnie pruje to Elrond 123 . Wbił sobie do głowy , że Filmweb jest tylko dla osób , którzy starannie piszą pisownie . I jest samozwańczym moderatorem i administratorem w jednym .

ocenił(a) film na 6

Az nie pisz o tym w każdym poście, naprawdę nikogo to nie obchodzi.

użytkownik usunięty
G00N3R

Ok nie będe już ale ten użytkownik , wpienił mnie najbardziej . Sam zobacz http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/Wiem+kim+jest+matka+Rey+%3A%29,2766306#post_14333685

użytkownik usunięty
G00N3R

Czekasz na film Warcraft Początek ? Film kozacko sie zapowiada , jeśli chcesz prześle ci zwiastun z dubbingiem .

ocenił(a) film na 3

Kiedy kończą się argumenty zaczyna się czepianie o ortografię.

A tak na marginesie, sory, ale twoje posty często mało wnoszą. Nic do Ciebie nie mam ale często, zbyt często, tak niestety jest. ;/

A zaczepki po prostu olewaj, nie odpisuj. Bo robi się ściek zamiast forum i o to niektórym chyba chodzi.

użytkownik usunięty
Kenobi66

Możesz mieć racje

użytkownik usunięty
Kenobi66

Masz racje w 100 % .

ocenił(a) film na 3
WTTW_FILM

Masz rację z tym, że na tym forum często robi się zwyczajnie ściek. Nawet chciało by się czasem merytorycznie podyskutować, ale czasem wręcz się nie da.