Witam wszystkich! Trylogie SW znam odkąd pamiętam , te filmy są dla mnie jak biblia ,są
moimi wspomnieniami z dzieciństwa podobnie jak Indiana Jones . Rozumiem Lucas zawsze
lubił mieć kasiorę w "portfelu" ,jest jednym z moich ulubionych reżyserów ,ale żeby taka
światowa firma która produkuję filmy lub gry mające rzesze fanów ,została sprzedana
Disneyowi .Piratów z Karaibów fajnie zrobili ale Gwiezdne wojny nie idą w parze z Disneyem
(no nie licząc tego animowanego serialu). Na wieść że powstaną nowe części zamarłem ,ciut
się ostudziłem jak usłyszałem że Lucas ma nadzorować pracę nad poprzednimi częściami
,ale ostatnio śledziłem nie tylko na Filmwebie ale i na amerykańskich portalach i praca Lucasa
,a Keneedy (źle nazwisko napisałem ) nie układa się jak najlepiej bo typiarka chce wszystko
zmienić co Lucas wymyśla wgl NOWA ŚWIĄTYNIA JEDI ma podobno nie być na Yavin 4 !!!!!! I
możliwe że J.J Abrams zrezygnuję nad pracą nad tym filmem bo cisną go na 2015 aby
odpier..lił po łepkach a zdj nawet nie wiadomo kiedy się zaczną aktorów jak nie było tak nie
ma i lepiej aby film nie powstał niż potem każdy z nas miał się po napisach nieźle wk..wić i
ZAPROTESTUJMY I NIE IDŹMY ALBO MIEJMY NADZIEJĘ ABY NIC NIE SPIE.... Pozdrawiam :D
ale przy nowych gwiezdnych wojnach mają procować ci sami pracownicy co zawsze a Disney nie będzie wcinał się w ich robotę ja jestem spokojny o nowe gwiezdne wojny tak samo było z marvelem i jakoś większość fanów komisów jest zadowolona myślę że z gwiezdnymi wojnami też tak będzie :)
Również jestem oddanym fanem GW!!!!! Przeżyłem dokładnie taki sam dreszcz obawy, gdy dowiedziałem się, ze Disney od Calineczki etc, bierze się za kontynuację tego Najwspanialszego Sześciopaku Scf w historii kina :-) Ale jak zwróciłeś uwagę, Lucas, który lubi dużo zer na koncie będzie osobiście nadzorował produkcję... Myślę, że w interesie wszystkich odpowiedzialnych za dalsze losy GW, będzie zrobienie porównywalnych bądź lepszych części. Zwróćcie uwagę, że po nie do końca udanej części GW: Mroczne Widmo (bajkowość i cukierkowość), udało się naprawić klimat i ducha sagi w GW: Atak Klonów i GW: Zemsta Sithów... Zatem Lucas wyciągnął wnioski z tej lekcji... Jeżeli nie dojdzie do większych tarć, a wytwórnia Disney`a pozwoli na pracę fachowcom, to miejmy nadzieję, że Epizody VII, VIII, IX będą równie udane, czego jako fanom GW Wam i sobie życzę :-)