Niestety najgorsza część masakra , mało Luka w sumie nic chyba że na końcu , Śmierć Hana Solo jakaś porażka masakra co za syn który zabił własnego ojca to nawet Dard Vader mimo ciemnej strony mocy nie zabił swojego syna Luka . Ogólnie ten syn paskudny masakra po kim odziedziczył urodę bo chyba nie po ładnej księżniczce Lei i przystojnym Hanie ,. Rey jest spoko lubie ją . :) będzie z niej Jedi . Ogólnie czekam na kolejną część chciała bym znów Hana i więcej Luka i może powród Anakina , Vadera :)
Anakin tylko jako duch może powrócić ..widocznie nie kochał ojca jak go zabił ...a Luke będzie miał większą role w kolejnych częściach....
No ten syn masakra po kim on odziedziczył charakter jakaś porażka spoko może Anakin potem przeszedł na ciemną stronę ale na końcu zrozumiał swoje i tak dalej. I własnego syna nie zabił a ten syn Hana i Lei porażka, jestem ciekawa kim jest Rey , skoro to Jedy, nic w sumie nie wiemy o niej.
No racja ale myślę że w kolejnej części dowiemy się o niej więcej ..poza tym ona jeszcze nie jest Jedi tylko odkryła w sobie moc ale treningu na jedi jeszcze nie miała :)
W 2017, a śmierć Hana to nie tylko bardzo fajny zwrot akcji, to także warunek postawiony przez Forda, albo zginie albo nie gram.
Chciał jej śmierci w epizodzie szóstym ale coś mu nie pykło więc uśmiercił ją teraz.
Wcześniej bo w 2016 dostaniemy "filmowy dodatek" w postaci Star Wars Story: Rogue One.
Zabił starego przez nienawiść do własnej paszczy, ma mu za złe, że zasadził niewłaściwe nasienie w łonie Lei, które dało mu ciało z taką papą. Ty byś nie była wściekła? Moim zdaniem całe jego zło, to przejaw zwykłego buntu spowodowanego nieakceptowaniem jego gęby przez całą galaktykę. W masce był potężniejszy, teraz zaczynam rozumieć jego porażkę z tą fajną dziewczyną. Trafienie z kuszy przez Yeti, zabicie ojczulka, no i zdjęcie maski - największy błąd, każdy nagle wie, że jesteś szkaradny i zaczyna cię to przytłaczać, tracisz kontrolę nad swoim ciałem, a to podstawowy błąd przy operowaniu potężną mocą. Na dodatek tłuczesz się z takim lachonem i wiesz, że nigdy z tobą nie będzie, bo jesteś odrażającym bękartem. Vader, Sidious czy Maul to inne bajki, oni wybrali ciemne ścieżki, bo po prostu tego pragnęli, żądza niszczenia wszystkiego co piękne i dobre...
a han i Leia nie są małżeństwem ? bo wydaje mi się że chyba byli , chyba że nie. Nie wiem pokręcone masakra powinien być przystojny po ojcu i matce jak dla mnie i po wuju i dziadku ; p :)
Psssst! To tylko randomowo dobrani aktorzy ściśle niepowiązani genetycznie, nie mów kto Ci powiedział... <znika_w_ciemnym_zaułku>
Według mnie ten mroczny typek jest podobny do Solo, mają identyczne nosy i zwężone oczy, ja tam widzę pokrewieństwo.
Najgorsza część to Atak Klonów, i dobrze ze było mało Luke'a bo to nie on jest teraz głównym bohaterem. I jaka masakra? Nie było żadnej sceny krwawej mocno. Bo Kylo juz jest po Ciemnej Stronie Mocy to ma byc pitu pitu? Przecież Vader nie żyje kobieto...
jeny wiem że nie żyje , ale duch może być . dla mnie masakra to to że Han nie żyje i to ze mają tak paskudnego syna.