Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261454
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Niestety najgorsza część masakra , mało Luka w sumie nic chyba że na końcu , Śmierć Hana Solo jakaś porażka masakra co za syn który zabił własnego ojca to nawet Dard Vader mimo ciemnej strony mocy nie zabił swojego syna Luka . Ogólnie ten syn paskudny masakra po kim odziedziczył urodę bo chyba nie po ładnej księżniczce Lei i przystojnym Hanie ,. Rey jest spoko lubie ją . :) będzie z niej Jedi . Ogólnie czekam na kolejną część chciała bym znów Hana i więcej Luka i może powród Anakina , Vadera :)

MrsVampire

Anakin tylko jako duch może powrócić ..widocznie nie kochał ojca jak go zabił ...a Luke będzie miał większą role w kolejnych częściach....

ocenił(a) film na 7
wort801

No ten syn masakra po kim on odziedziczył charakter jakaś porażka spoko może Anakin potem przeszedł na ciemną stronę ale na końcu zrozumiał swoje i tak dalej. I własnego syna nie zabił a ten syn Hana i Lei porażka, jestem ciekawa kim jest Rey , skoro to Jedy, nic w sumie nie wiemy o niej.

MrsVampire

No racja ale myślę że w kolejnej części dowiemy się o niej więcej ..poza tym ona jeszcze nie jest Jedi tylko odkryła w sobie moc ale treningu na jedi jeszcze nie miała :)

ocenił(a) film na 7
wort801

ciekawe kiedy kolejna część. :)

użytkownik usunięty
MrsVampire

26 maja 2017 u nas w Polsce

ocenił(a) film na 7
MrsVampire

W 2017, a śmierć Hana to nie tylko bardzo fajny zwrot akcji, to także warunek postawiony przez Forda, albo zginie albo nie gram.

ocenił(a) film na 7
WTTW_FILM

ja masakra ciekawe czemu to jest dobra postać :(

ocenił(a) film na 7
MrsVampire

Chciał jej śmierci w epizodzie szóstym ale coś mu nie pykło więc uśmiercił ją teraz.

ocenił(a) film na 7
WTTW_FILM

jeny i po co , to dobra postać z resztą sam Harison kase mial za to. ;p

ocenił(a) film na 7
MrsVampire

Wcześniej bo w 2016 dostaniemy "filmowy dodatek" w postaci Star Wars Story: Rogue One.

ocenił(a) film na 8
MrsVampire

Zabił starego przez nienawiść do własnej paszczy, ma mu za złe, że zasadził niewłaściwe nasienie w łonie Lei, które dało mu ciało z taką papą. Ty byś nie była wściekła? Moim zdaniem całe jego zło, to przejaw zwykłego buntu spowodowanego nieakceptowaniem jego gęby przez całą galaktykę. W masce był potężniejszy, teraz zaczynam rozumieć jego porażkę z tą fajną dziewczyną. Trafienie z kuszy przez Yeti, zabicie ojczulka, no i zdjęcie maski - największy błąd, każdy nagle wie, że jesteś szkaradny i zaczyna cię to przytłaczać, tracisz kontrolę nad swoim ciałem, a to podstawowy błąd przy operowaniu potężną mocą. Na dodatek tłuczesz się z takim lachonem i wiesz, że nigdy z tobą nie będzie, bo jesteś odrażającym bękartem. Vader, Sidious czy Maul to inne bajki, oni wybrali ciemne ścieżki, bo po prostu tego pragnęli, żądza niszczenia wszystkiego co piękne i dobre...

ocenił(a) film na 7
hitman4334

a han i Leia nie są małżeństwem ? bo wydaje mi się że chyba byli , chyba że nie. Nie wiem pokręcone masakra powinien być przystojny po ojcu i matce jak dla mnie i po wuju i dziadku ; p :)

ocenił(a) film na 8
MrsVampire

Psssst! To tylko randomowo dobrani aktorzy ściśle niepowiązani genetycznie, nie mów kto Ci powiedział... <znika_w_ciemnym_zaułku>

Według mnie ten mroczny typek jest podobny do Solo, mają identyczne nosy i zwężone oczy, ja tam widzę pokrewieństwo.

ocenił(a) film na 9
MrsVampire

Najgorsza część to Atak Klonów, i dobrze ze było mało Luke'a bo to nie on jest teraz głównym bohaterem. I jaka masakra? Nie było żadnej sceny krwawej mocno. Bo Kylo juz jest po Ciemnej Stronie Mocy to ma byc pitu pitu? Przecież Vader nie żyje kobieto...

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

jeny wiem że nie żyje , ale duch może być . dla mnie masakra to to że Han nie żyje i to ze mają tak paskudnego syna.

MrsVampire

Nie każdy musi być przystojny :)

ocenił(a) film na 9
MrsVampire

Co Ty z ta masakrą? Jakaś była u Ciebie w mieście ostatnio?

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

bo tak se ludzie piszą. normalne.

ocenił(a) film na 9
MrsVampire

To jest głupie