Nie ma ich na żadnym zdjęciu i filmiku!Ktoś wie czy występują. Może w następnej części będą. Zawsze lubiałam jak rozmawiają. Tak dziwnie mówią. Słaba obsada. Jakieś dziadki i nieznani młodzi akttorzy. Ten czarny to pewnie syn tego jedi co go grał Samuel Jackson i teraz się mści. A ta dziewczyna to pewnie jego siostra, tylko matką byą amidala. Już to było chyba. Przewidywalna fabuła. Na końcu pewnie imperator wróci, a przecież luke go przecią na pół. Ale do kina pójde. Nie wie ktoś czy będzie dubbing?
ile ty masz lat ? O.o
Po pierwsze Amidala miała tylko dwoje dzieci : Luka i Leie.
Po drugie Windu nie miał dzieci a jak by miał to miały by tyle samo lat co Luke.
Po trzecie Harison Ford to "Jakiś Dziadek" ?????
a co najważniesze jak niby Jabba i Yoda mają wrócić skoro nie żyją ????????
Niestety Dubbing będzie i przez to bęzie więcej takich dzieci jak ty -.-
A ten film nie jest znawco dla dzieci? A Anakin umarł i stał się Vaderem. Tak mówili w filmie. Czyli nie umarł. Jakby nie było napisów to takich jak ty też by w kinie nie było bo was ruskiego uczyli.
Po pierwsze Jabba pewnie nie żyje już, Yoda przeciez umarł w 6 częśći. Dziadki? Przecież to Han i Leia dziecko. W oryginalnej trylogii też żaden z aktorów nie był znany i bardzo dobrze to wyszło
Jak joda umarła skoro na końcu 6 części rozmawia że wszystkimi i Obi-Wan też
Han i leja ile maja lat 70 czyli od 20 są dziadkami i prawie pradziadkami. Bo w następnym odcinku ta młoda będzie rodzić nowe Jedi. Szkoda że znowu ci niby źli bo czarne maja ciuchy muszą przegrać. Dalej nie wiem w czym był zły imperator i Vader?
jednego mniej. Ale wyczytałam że luke to ukryty Imperator!!! To będzie dla was szok
Nie przeżywaj tak star warsów, bo to bajka jak hobbit. Na 2 godziny oderwiesz się od rzeczywistości ale pamiętaj żeby do niej wrócić bo inaczej będzie jak na zdjęciu powyżej. Teraz na to do kina pójdzie grupa 35-45 i 12-16. Ci pierwsi będą strasznie przeżywać i komentować a dla tych drugi to będzie kolejny film s/f.
Ja mam 15 lat i jestem dziewczyną, więc nie piję!!! A ty już lepiej dropsów nie bierz...
Jak będziesz na star warsach to nie ciamkaj jak zwykle w kinie bo ludziom to przeszkadza. I nie komentuj na głos...
Postać luca skiwalkera was zaskoczy. Pójdzie w ślady ojca aby przywrócić go do żywych......więc przestaniecie go lubieć bo lubicie tylko dobrych bo oni wygrywają - oj starzy naiwniacy.
Yoda miał 880 lat i walczył w całym senacie, a film dostał status od 13 roku życia, czyli nie jest dla dzieci.