Tak sobie pomyślałem bo ten film ma największą promocję ze wszystkich filmów tego roku również w Polsce.
I sobie pomyślałem że zadam pytanie czy kupiliście jakieś kolekcje z Star Wars?
Ja mam album na naklejki, polecam fanom :)
do tego mam plakat Star Wars z magazynu CDA również polecam zajebisty plakat
do tego kinowe plakaty
i dziś będę miał Kubek z figurką Rey kupiony w Cinema City
a wy macie jakieś kolekcje ?
Lego Śmigacz Rey
Figurki SW z platków Nestle
Kubek z BB-8 z CC
Plakat z CDA
Mały Nowy Smigacz TIE z Lego
I tyle :)
A ile kosztuje taki album?
figurki z SW z płatków też mam :)
album kupiłem w magazynie Star Wars za 9 zł 99 gr, a osobno chyba 5-7 złotych coś takiego
Mam jeszcze krótkie spodnie i Strmar Wars Battlefront. I świat the force awakens w disney infinity 3.0 (choć gra nie jest moja :D )
Ja mam kubek z star wars czarny z vaderem , kapcie też z Vaderem i ręcznik z star wars . Mam również jeszcze ze trzy podkoszulki też z sw .
jak przyjadę z seansu mam na 13 film za chwilę się zbieram do kina, lubię wcześnie jechać by mieć jeszcze trochę czasu na zwiedzanie kina, centra :)
Kupiłem pomarańcze z Gwiezdnych Wojen. Niestety moją kolekcję pomarańczy ktoś zjadł.
http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10599126_1020717038261 2206_229274154654941053_n.jpg?oh=e06906b66b9110077ddb11ad57c431de&oe=5745DD74
Posiadam album z naklejkami ( niestety, wiele naklejek będzie dostępnych dopiero od lutego )
magazyn " Na Ekranie " dodany do albumu
album " The Art Of Star Wars The Force Awakenes "
soundtrack
Lego Sokół Millenium
Lego X-Wings
Lego Śmigacz Rey
Ogólnie to ciężko o jakieś fajne rzeczy, trzeba przekopywać internet... i większość jest z importu, po mocno zawyżonych cenach. Przydałoby się, żeby wydali więcej rzeczy na Polskę, które nie są zabawkami, bo mnie nie interesują :/.
Ja sama mam:
torbę z Kylo Renem (nie wiem czy to z polskiej dystrybucji, widziałam też takie na zagranicznych stronach)
Czekam też na dostawę:
2 notesów: jeden z BB-8, drugi ze wszystkimi postaciami z Przebudzenia Mocy (z Japonii)
plakatu z Kylo Renem i szturmowcami (chyba polska dystrybucja, łatwo znaleźć w sklepach internetowych)
kubka termicznego z Kylo Renem (polska dystrybucja, napisy na opakowaniu po polsku)
Marzy mi się duża figurka z Kylo Renem, ale wszędzie widzę tylko Finna (nie to, że go nie lubię, ale Kylo jest moją ulubioną postacią :D), a kupowanie takich rzeczy przez internet to loteria, bo nie wiadomo jakiej są jakości.
W sumie, szczerze ci się przyznam... Jestem fanem tylko i wyłącznie filmów. Nie czytałem żadnych książek ze starego kanonu, tylko teraz dobyłem książkę "Tarkin" oraz pomniejsze takie jak: "100 scen" (naprawdę, polecam!!) oraz "Klasyczna Trylogia" z empiku :) .. Zawsze, gdy chciałem się dowiedzieć czegoś więcej ze świata SW, wchodziłem na "Biblioteka Ossus" i czytałem godzinami heh :D.
Do tego, mam dużo w luj starych zabawek z uniwersum:) które się gdzieś zawieruszyły, lecz muszę je koniecznie znaleźć! Mam także kilka mieczy świetlnych:) też z czasów gdy byłem młodszy. Na ścianie, powieszony w antyramę mam plakat, jeden wzorowany na "oryginalnym" lecz w bardziej dokładniejszej, oraz lepszej formie... I drugi, w postaci szturmowca:) oba plakaty są z empiku. Gry też się zaliczają? Mam wszystkie, lub większą część heh:) szczególnie pokochałem i dalej trzymam już lata, grę "Star Wars Racer" także polecam! Mam także półkę, gdzie znajdują się uwielbiane przeze mnie płyty i na widoku oczywiście Saga Star Wars :)))).. Pozdrawiam Flower kumplu heh!