Kolejno co niedzielę o 21:35 z powtórkami w wtorki o północy
12 luty Gwiezdne Wojny część I Mroczne Widmo
19 luty Gwiezdne Wojny część II Atak Klonów
26 luty Gwiezdne Wojny część III Zemsta Sithów
5 marzec Gwiezdne Wojny część IV Nowa Nadzieja
12 marzec Gwiezdne Wojny część V Imperium Kontratakuje
19 marzec Gwiezdne Wojny część VI Powrót Jedi
być może w któryś z ostatnich dwóch piątków Marca Przebudzenie Mocy albo i nie. Chociaż szansa jest Thor Mroczny Świat był w TVN 1,5 roku po premierze w maju 2015 a film był w listopadzie 2013 roku.
Hobbita wcześnie puścili w TVN
Thor Mroczny Świat też
chyba ktoś tu czytać nie umie
Nie doczytałam... Sorka...
Tak czy siak wątpię w to, by w tym roku "Przebudzenie Mocy" było wyemitowane.
aha
a ja nie... Hobbit Niezwykła Podróż był w listopadzie 2014 roku w TVN jako marketing na Bitwę Pięciu Armii. Więc na emisję TFA w tym roku jest szansa. Na wiosnę faktycznie może mała ale na jesień jak najbardziej... zwłaszcza że TVN już kupił ten film po podpisaniu umowy z disneyem. W co tu wątpić?
Ja osobiście widzę TFA w TV na przyszły rok, ewentualnie pod koniec tego choć kto wie, Thor też Disney i leciał wcześnie.
jeśli już to listopad/grudzień tego roku jak to miało miejsce z Hobbit Niezwykła Podróż. W przyszłym roku marketing na spin off Hana Solo nie pasuje. Pewnie Rogue One już wtedy puszczą a że spin off o Hanie pewnie przesuną na grudzień to przyszły rok RO. A ten rok na TFA aczkolwiek jesień 2017 to pewniejszy termin chociaż zobaczymy. TVN imo wykupił już prawa do Przebudzenia Mocy jeszcze przed wejściem filmu do kin. A z HBO film już powoli schodzi. Emisje są sporadyczne. Jeśli HBO ustąpi to nie będzie problemu na wiosenny termin.
Pierwsza część Gwiezdne Wojny część 1 Mroczne Widmo o 21:40 (z powodu specjalnego odcinka MasterChef) kolejne o 21:30!
dodam że z HBO powoli schodzi. Więc jest duża szansa na Przebudzenie Mocy w TVN tej wiosny, no ewentualnie niech będzie grudzień. Ale po co przeciągać? teraz emitować będą 1-6 to i epizod VII przy okazji. A marketing można nakręcić w grudniu z TVN FABUŁA i jeszcze raz wyemitować epizody 1-7 już :)
poza tym Thor Mroczny Świat był w TVN półtora roku po premierze. Więc czemu TFA być nie może?
Nie polecam, źle się oglądało, przez lektor prawie nie słychać muzyki jest wyciszona, przez to dużo traci na epickości.