Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261454
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Han Solo?

ocenił(a) film na 7

Mimo zadanego mu ciosu z miecza świetlnego i upadku z wielkiej wysokości, wydaje mi się, że przeżył i pojawi się w następnych częściach. Harrison Ford nie mógł umrzeć! Tak poza tym, strasznie mnie irytował Kylo Ren.

john_sat

Kylo z maska ok, bez... no nie. po prostu Darth Vader nigdy maski nie sciagal. dlatego sentyment byl i scena ze znieszczona maska DV boska.

niby przeszyl go na wylot to juz nie chodzi o upadek ale gdyby mial przezyc to upada mit mieczy swietlnych ot zwykle zabawki bo kazdy po nich zyje nie liczac szturmocow i wielkich Sithow...

ocenił(a) film na 7
Freddie

Kylo to nie Vader a jego "psychofan", nawet jak przeżył przebicie, nawet jak jakimś cudem przeżył upadek to nie pamiętam że ktoś zwinął jego ciało , jak nie to raczej wybuchu planety za czorta nie przeżył.

użytkownik usunięty
john_sat

to by było głupie gdyby przeżył a nawet jeśli to upadku z wysokości by nie przeżył. Aczkolwiek zdaje mi się że w tej scenie jest jakaś dziura w fabule, tak po prostu spadł i potem o nim zapomnieli, myślałem że będzie jakiś hołd dla niego. Szkoda... :P

użytkownik usunięty
john_sat

W przypadku gwiezdnych wojen , wszystko jest możliwe . W mrocznym widmie darth maul został przez obiwana , na pół przecięty .Wydawało sie że zginął , jednak powrócił w animowanej serii Wojen Klonów . . I wcale bym sie nie zdziwił , jeśli Han Solo przeżyje w jakiś sposób .

john_sat

Nie.

john_sat

Nie ma na to szans ...jedynie w wspomnieniach może się pojawić ...