Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261250
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Zabawa idealna dla wszystkich, którym Jar-Jar nie przypadł do gustu. Wymyślamy kreatywny sposób jak zginie Jar-Jar w siódmym epizodzie :D
Po 25 odpowiedziach, (jeśli temat nie zniknie) wyłonię 3 najlepsze :D

1. Misa dziabać Rankora kijem i TRACH! Misa nie mieć głowy.

Gazor090

2. Misa przeczytać "Pięćdziesiąt twarzy Jar Jara Binksa" i powiesić się z powodu zlasowania mózgu takim grafomaństwem. Lina na szyi i BAM! Misa nie żyje!

3. Misa grać w The Sims i utopić się w basenie... Tyle, że misa zapomniał, że to było prawdziwe życie i utopił się naprawdę...

4. Misa przejść na Islam i poświęcić się w walce o Allaha... Bum! Bum! Bum! Misa ginie... ale w raju będzie miał dziewice. ;)

ocenił(a) film na 7
Gazor090

5. Misa pójść na mecz Wisły Kraków z szalikiem Cracovii. Misa nie wrócić.

6. Misa zechcieć być Jedi. Misa nie wiedzieć którą stroną trzymać miecz świetlny... ale Misa miecz włączyć.

7. Misa spotkać fana pierwszej trylogii (ep. IV, V, VI).

ocenił(a) film na 7
Gazor090

8. Misa zaciekawić czerwony guzik na termodetonator. Moi moi, Misa nie zaciekawić się już nigdy więcej.

9. Misa nie być więcej Jedi, Misa łowca głów zostać! Kupić niewadliwy plecak odrzutowy od Boba Fett, założyć i włączyć...

Gazor090

10. Misa nie podróżować już plecakiem odrzutowym. Misa teraz jechać samochodem. Mojsa samochód wypożyczyć od Hanki Mostowiak i niestety misa trafić w kartony.

11. Misa walczyć na ringu z Chuckiem Norrisem. Misa oczywiście przegrać...

12. Misa Jar Jar Binks został 301 Spartanem i mojsa wyruszać na bitwę pod Termopilami. Hurrraaaa... Ups, misa pokonany.

ocenił(a) film na 8
Gazor090

13 - Misa zniknąć, bo Wolverine zmienić bieg czasu i Jar Jar nigdy nie powstać.

ocenił(a) film na 7
S_T_P

No i prawidłowo! :)

Gazor090

Misa dostać miecz Kylo Rena i bam :D

ocenił(a) film na 8
Gazor090

15 - Misa myśleć że koszulka WHITE POWER oznaczać sympatię dla Szturmowców. Moi, Moi, szturmowcy nerwowi jacyś i strzelać lepiej niż na filmach...

Gazor090

16. Misa słuchać na fulla reklamy MediaExpert w słuchawkach. Misa mózg wybuchnąć... Moi Moi, Misa nigdy nie włączyć niskich cen...

17. Misa dostać rolę Jacka Dawsona w "Titanicu"...

cloe4

Hah myślałem że spadnę z krzesła, Dobre :D

DR16

;D

Gazor090

18. Misa Jar Jar Binks walczyć z Ahsoką o tytuł najgorszej postaci z "Gwiezdnych Wojen". Misa przegrać, ale być nie najgorszy. Hurra!

ocenił(a) film na 7
Gazor090

19. Misa do Rosji się wybrać, Boss Putin nerwowy się zdawać, gdy Misa polskie jabłuszka językiem chwytać...

20. Misa w nowym filmie być przez Seana Beana grany. Misa nie dożyć do końca filmu.

ocenił(a) film na 8
Gazor090

21. Misa spróbować koktajl Mołotowa. Misa nie polecać.

ocenił(a) film na 10
Gazor090

22 Misa polecieć na Ukrainę i dostać od separatystów pierwszym pociskiem w łeb.Ałłł to Mise boleć bardzo :(

ocenił(a) film na 7
Gazor090

23. Misa pójść na marsz narodowców w tęczowej koszulce. Misa spłonąć...

Gazor090

24. Misa słucha poezji Vogonów. Misa nie znieść tego dalej i ginie.

Gazor090

25. Misa zastanawiać się nad głębią sucharów Starsburgera, Misa tak się długo zastanawiać, że o jedzeniu zapomnieć i z głodu umrzeć...

ocenił(a) film na 8
Gazor090

26. Misa wsiąść do samolotu z Hanem Solo.

ocenił(a) film na 8
S_T_P

27. Jar Jara złapać, żywcem ugotować i zjeść Ewoki. A wszyscy myśleć że te ma małe Sk\%&*@#.y takie miłe.

ocenił(a) film na 8
S_T_P

28. Jar jar zobaczyć siebie w kinie i popełnić samobójstwo.

Gazor090

29. Misa na Eurowizję się wybrać. Mojsa Jar Jar Binks tak kiepsko śpiewać, że publiczność na Misę wyrok śmierci wykonać...

ocenił(a) film na 7
Gazor090

30. Misa trafić do alternatywnej rzeczywistości, gdzie Qui-Gon nie uratować mojsa...

Ok, było 25 propozycji, a nawet 30, bardzo mnie to cieszy :) Aby wybór 3 najlepszych był bardziej demokratyczny niż rząd Korei Pn. każdy może głosować na swojego faworyta w odpowiedzi pod tym postem. W poniedziałek ogłoszenie wyników, a później... Zabawa trwa dalej :D Na razie jednak proszę nie zamieszczać nowych propozycji.

Gazor090

Oddaje głos na propozycję nr 5.

ocenił(a) film na 7
cloe4

Głosuję na propozycję nr.16

użytkownik usunięty
Gazor090

31. Misa usiłować przekonać fanatyka starej trylogii, że jest śmieszny.

32 Misa wkurzyć niewłaściwego gościa

Gazor090

33. Misa pochwalić się publicznie, że popiera PO. Misa zlinczowanym zostać.
34. Misa pójść się opalać podczas upału. Misa się usmażyć.
35. Misa znaleźć sobie dziewczynę. Dziewczyna z Misą nie wytrzymać i go ukatrupić.

ocenił(a) film na 9
Gazor090

36. Misa już nie chcieć walczyć z droidami. Misa chcieć się zaprzyjaźnić, ale droidy już z misą nie. Moi, Moi, ta przyjaźń odebrała misie głowę! ( i życie przy okazji )

ocenił(a) film na 8
Gazor090

1 z 25 hmm... oddaje głos na nr 5.

ocenił(a) film na 4
Gazor090

Misa lizać śmietanę z kolan katolickiego księżulka. Śmietana być zatruta :p

ocenił(a) film na 10
Matrioszek

38. Misa polecieć liniami lotniczymi Marsylia Airlines i zniknąć

użytkownik usunięty
Gazor090

Ja na 4!