Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

https://www.youtube.com/watch?v=lqCohXzQPYQ&ebc=ANyPxKoLj7BK4BP7-_c5FaPdZBOX02Lu Q967VMsbhNtYKEliD9KtVo0ZunHcEoSG6Lzkhq8xRIgi9xF-6uh9ZF532zG5sD2bag

użytkownik usunięty
cloe4

Ładnie tak obrażać babcię?!

Ja się tam nie czepiam, zawsze mógł im wleźć do wyra i przerwać inną rzecz związaną z Padme i dokończyć... Ekhem... XD

No ale, Kylo Ren to niestety niewychowany bachor. Czy Leia nie powiedziała mu, że jej matka była piękna? Czemu porównuje ją do Binksa? ;D

cloe4

Hehe :P

LordVader345

Hehe, widać nawet jaki kto ma charakter. Darth Vader spokojny, opanowany, a Kylo Ren histeryzuje i wszystko rozwala. ;)

użytkownik usunięty
cloe4

Nie zgodzę sie tutaj Darth Vader nie był spokojny i opanowany . Zabijając dawnych towarzyszy , z zakonu jedi był nerwowy i impulsywny . Nauczył sie spokoju i opanowania dopiero po , spotkaniu spotkaniu ze swym synem , na Bespinie . Ale rzeczywiście na tym filmie , Darth Vader jest spokojny i opanowany .

LOL...Ja mówię o zachowaniu na tym humorystycznym filmiku, a nie o całej sadze..

użytkownik usunięty
cloe4

zgadza sie .

Darth Vader zwykle kojarzony jest jako ten, który w ogóle nie pokazuje swych uczuć. Wstydzi się ich... Obi-Wan powiedział "Jest bardziej maszyną niż człowiekiem". Ja (podobnie jak Luke) się z tym nie do końca zgodzę. Lord Vader był człowiekiem, miał uczucia, ale chciał pozować na maszynę. Prawdopodobnie to przez swoje zawirowania w młodości, które wpędziły go do tego, że źle skończył. Wszystko jednak w nim pękło, gdy dowiaduje się o synu.

Kylo Ren natomiast jest jeszcze młody, nie jest nawet Sithem... Stara się ile może by naśladować Vadera, ale jak mu co nie wychodzi, to rozpacza, histeryzuje, rozwala wszystko wokół, nie wzbudza nawet respektu wśród szturmowców. Generał Hux pod tym względem bije go na głowę.Nawet Anakin po Ciemnej stronie (zanim włożył kostium) w porównaniu do Kylo Rena był w miarę opanowany, jak rozpaczał, to bez histerii.

Co nie zmienia faktu, że Kylo Ren to moja ulubiona postać z 7 części. ;)

użytkownik usunięty
cloe4

Masz tutaj racje w 100 % .

użytkownik usunięty
cloe4

Przestało być śmiesznie po 20 sekundach.

Co kto lubi. ;)