Na podstawie książki w której akcja dzieje się po wydarzeniach z "Powrót Jedi" i opisuje jak Luke prowadzi szkołę Jedi a Imperator odradza się na nowo? 
A tak w ogóle to w necie jest mnóstwo informacji o E VII, masz Google'a tam u siebie? Wiadomo, że film będzie nową historią nie opartą na ŻADNEJ książce. Ale jako, że ma numer 7 to na pewno będzie się dział po Powrocie Jedi. Prawdopodobnie wróci Wielka Trójca.
po pierwsze z pracą, a jak już będziesz miał pracę to i dziewczyna się znajdzie:) 
no i druga jest "i", a ostatnia "k" w obu wyrazach. No i jeszcze "r". 

Poza tym w wiatraku (czyli młynie) robi się mąkę, z której piecze się pierniki. 

Już dawno to rozkminiłem.
Haha, znowu wyzwiska. Ej trolly, jak tobie łatwo nerwy puszczają. Ale czego się spodziewać, po idioicie, który pisze: proszę, mam już dość, daj mi spokój, odczepisz się?
No ty sobie jednego znalazłeś. W każdym razie fajnie, że mówiesz, skąd się wzięła tu twoja obecność.
Czytaj ze zrozumieniem tępaku, ale sądząc po twoim ilorazie inteligencji nie wiesz nawet co to znaczy...
Uuu, jakie nerwy. Czyli znowu nie wytrzymujesz psychicznie, a potem będziesz znowu pisał, jaki to spokojny jesteś. Haha, cały czas pokazujesz swój poziom, a ja nic nie muszę robić. Tępak to dobre określenie na ciebie. Tyle potrafisz powiedzieć, bo jesteś wulgarnym kmiotkiem. Buahaha, żal mi ciebie dziecko. A ty w ogóle wiesz, co to iloraz inteligencji?
Po za tym idź trollować dziecko gdzie indziej, znajdź sobie jakiś forum dla hejterów i tam się popisuj przed innymi większymi trollami od ciebie
Haha, czyżby rozdwojenie jaźni? Przecież trollem jesteś ty. A może to poprostu bezczelne kłamstwa, jak zawsze? Fora dla hejterów zostawiam tobie, bo dobrze się tam czujesz. Aha, ja się popisuję? Kłamco, a kto do mnie pierwszy skoczył? Czały czas używasz słowa trolla, czasem nawet dwa razy. Dlaczego? Bo nim jesteś i to cię boli.
Nie zgadzam się z tobą! Próbujesz mnie tylko wyprowadzić z równowagi, żeby mieć z tego ubaw po pachy i żebym poświęcił kilka minut na odpisanie dla ciebie, bo nie masz przyjaciół. Prawda jest taka, że gdybyś nie był trollem i normalnie się zachowywał (czytaj: przyzwoicie) i nie wyzywał od wieśniaków, kłamców, trollów w co drugim poście i przestał kopiować teksty od większych hejterów (żałosny jesteś), używać słownika ortograficznego i zaczął chodzić do szkoły to może jeszcze by coś z ciebie wyrosło. W każdym bądź razie to ty zawsze zaczynasz prowokować każdego bezbronnego użytkownika portalu a kiedy ci już ktoś odpiszę coś bardzo mądrego na twój temat, to ty się od razy bulwersujesz, masz powód żeby zacząć trollowac, hejtować i ogólnie czerpiesz z tego energię. No to tyle na twój temat, mam nadzieję, że się zrozumieliśmy i opiszesz mi jakiś słitaśny pościk baaaaaaaj!!! :>
Jeju, jaki ty żałosny jesteś. Nie mam przyjaciół, bo ty tak twierdzisz, a to ci dobre. Raczej to ty ich nie masz, bo zajmujesz się zaczepianiem ludzie w necie. Haha, ja wiele razy znosiłem twoje wulgarne wyzwiska, a że czasem odbiję piłeczkę, to już twój problem. Ile jestem cierpliwy na twoje wyzywanie. Twoje wyzwiska nie mają pokrycia, moje mają. To cię boli najbardziej. Gdybyś był facetem, a nie piz... to byś załatwiał takie sprawy na privie, a przypominam ci, że jak tylko ci się postawiłem, to latałeś za mną po całym filmwebie, jak jakaś pier... Zgadza się, ale trollem jesteś ty. Wystarczy, że ty kopiujesz nie raz swoje posty po 10 razy, a hejterem jesteś sam. Nie wiem, po co się wypierasz tego, skoro to widać. Istotka, która zaczynała swoje posty od małej litery każe mi używać słownika. Haha, niby gdzie jest błąd? Widzisz? Twoje teksty są bez pokrycia. Nie wracam do szkoły, bo mógłbym wylądować w jednej klasie z tobą dla psychicznie chorych z rodwojeniem jaźni. Ośmieszasz się pisząć o każdym bezbronnym użytkowniku portalu, bo to już są tylko hasła, a nie konkretnie sytuacje. Hasła ogólne, odnoszące do jakiegoś ogółu ludzi. Ja też napiszę, że bijesz ludzi na ulicy. Ma to jakiś sens? Wiele głupot, jak na ciebie przystało, potrafisz powiedzieć, ale poprzeć już nie. Buahaha, a to ci dobre, bo jak narazie to widzę wulgarny i debilny język z twojej strony i moje mądre posty. Ej, człowieczku, pogrążasz się. Żebym ja usłyszał choć jeden argument z twojej strony. Ten twój pseudointeligentny post nic nie działa. Wyżej jest pokazane, jak się zachowujesz, a więc ten ostatni post pokazuje twój fałsz. 
Cały czas piszesz o hejtowaniu, trollowaniu, bo robisz to ty. 
Słitaśny...buahahaha...co za poziom. Baajjjj - jak dzieciuch.
Kto ci pomagał napisać ten żałosny i kłamliwy post to już w to nie wnikam, prawda jest taka, że jesteś big trollem i mega hejterem co udowadniasz za każdym razem kiedy loguje się na FW-a. A najbardziej boli cię chyba to że nie masz przyjaciół i taka sytuacja. PS Żal mi ciebie, ja nie muszę kopiować czyichś postów za każdym razem co czynisz to ty, więc wmawiaj sobie co chcesz ja nie jestem tobą. ~Heller1304 (światowy pogromca hejterów i trollów )
O i proszę jaka odmiana. To był wiadomy fałsz. Jeden post wytrzymałeś i juz wracasz do swojego chamstwa. No wiadomo, że tobie rodzina pomagała, ale to już twój problem. 
Big troll, mega hejter - ej, dzieciaku. Ja mam z ciebie ubaw. Fajnie jest popisać z dzieckiem. Haha, logujesz się i zaczepiasz ludzi? Bo to pierwszy ty zacząłeś, co już piszę w 100 poście, a ty nadal to pomijasz. Ktoś ci się postawi i jesteś upierdliwy, aż nie wygrasz. Marny, człowieczku jesteś. 
O i znowu o przyjaciołach. Na podstawie własnych przeżyć? A może byś tak wymyślił coś nowego. A potem znowu na privie będziesz błagał, żebym ci dał spokój. Haha, to że twierdzisz, że nie kopiujesz, nie znaczy, że kopiujesz. O i nawet kopiujesz moje teksty: ja nie jestem tobą. 
~Heller1304 (światowy pogromca hejterów i trollów ) 
Totalne dziecko. Zacznijmy od tego, że jesteś sam trollem i hejterem. Chciałeś żebym cię ponękał, to masz. Pamiętasz, prawda?
głupotą byłoby zaczerpywanie pomysłu na fabułę z jakiejkolwiek książki czy komiksu. 

Według mnie NAJLEPSZYM rozwiązaniem byłoby stworzenie nowej historii z elementami nawiązania do starej trylogii. Dzieje Luka Hana Vadera i Lei są już zamknięte - takie powinny pozostać.
Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobić trylogię dziejącą się w Starej Republice=czyli 4000 lat przed Darthem Vaderem itp. Ale znając życie Disney zrobi to co ostatnio robi-czyli g*wno
PO CO?!? Jak sobie wyobrażasz film na podstawie gry? Debilny pomysł, zwłaszcza, że to Gwiezdne Wojny a nie żaden Tomb Raider. Coście się tak wszyscy uczepili Revana i Malaka - gra wystarczy do cholery jasnej... .
Może niekoniecznie Revan czy Malak ale umiejscowienie fabuły w starej republice mogłoby wyjść ciekawie.
Revan jest fajny o co ci chodzi? :) Ale sam chętnie bym zobaczył coś innego np. historia Kyle Katarna 
Dokładnie! 
Postacie z gier tylko wyrosły z uniwersum SW i powinny spoczywać w spokoju. 
Jeśli już ma być w nim ktoś ze Starej Republiki to Exar Kun. 
Jest masa bohaterów których można spotkać tylko na papierze, na przykład Corran Horn. 
Mogą też przeskoczyć kilkaset lat i zacząć od nowa.