W oczekiwaniu na premierę zachęcam do lektury:
http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/570804-W+oczekiwaniu+na+Force+Awakens
to nie jest miejsce na twoją prywatkę i mówienie czy się jarasz czy nie, bo nikogo to nie obchodzi. A bloga to dawaj na priv
ps. zgłaszam :)
Oczywiście,że jest, bo jest to przestrzeń publiczna. Skoro jestem userem tego portalu to mogę uczestniczyć w jego życiu, łącznie z promowaniem bloga, który jest częścią tego życia.
Zgłaszam to ja twoje alter konto Maniakowy Fanie Hermiony i Pottera, bo robisz dokładnie to samo, za co dostałeś wcześniej bloka
o jej zgłaszasz mnie :P o zgrozo i tak wszystkich zgłaszasz kto cię atakuje i co :) nikt cię nie słucha Barry dalej tu jest... i udowodnij mi że to są moje alterkonta skoro takowi użytkownicy nie istnieją jesteś śmieszny...
Masz dokładnie taki sam blog jak miałeś na wcześniejszym koncie, awatar, który sugeruje, że jesteś fanem serii Harry Potter. Wyrażasz się w taki sposób jakbyś mnie znał, ponadto twoje opinie i język jakim się posługujesz do złudzenia przypominają twoje poprzedni konto, nie mówiąc już o twoich ocenach i notkach do nich.
Skoro przyznaje się do zaatakowania mojej osoby tylko potwierdzasz bezsensowny i prowokatorski charakter twojego postu.
Daj przykład tego samego bloga linki proszę
avatar? każdy może być fanem Pottera więc uspokuj się dziecko
ciebie zna każdy, dziwne co nie?
jasne oczywiście katedro ty jesteś święty...
User usunięty, więc wiesz.
Nie, tylko ty preferowałeś tak brzydkie i chałupniczo zrobione gify.
Co to ma do rzeczy?
Dobra, młody, idź zadanie odrabiać, bo znowu dostaniesz bana
udowodnij mi że to mój :P
brzydki to masz avatar
dużo, bo sobie wyrobiłeś broszkę klauna forum
aha, czekam. Już od wtorku, mod mnie zgłosił i co ? nadal tu jestem... prędzej tobie usuną temat :)
Nie bój się, administratorzy mają dostęp do tego konta, wystarczy,że już to zgłosiłem. Dobrze wiedzą kto jest kim i dobrze wiedzą, że robisz dokładnie to samo, co ostatnio. Zamiast przeczekać gdzieś nawałnicę to znowu pchasz palce między drzwi.
Skoro już od wtorku ktoś cię zgłosił dobrze wiesz, że masz przesrane. Buźka lala, Hermiona:*
admin reaguje na zgłoszenia tak choćby wcale :D mój drogi, musiałbym cię obrażać, przeklinać żeby tu bana dostać, Admini już dawno przestali tu reagować, skoro nawet ciebie nie zbanowali a było tyle zgłoszeń to czemu mnie zbanują? haha
Tak w ogóle zgłaszało mnie wielu
Zgłaszała mnie sentia w styczniu! nie dostałem bana
zgłaszał mnie Disclaimer nie dostałem bana
zgłaszał mnie samo moderator nadal nic. Więc jeśli myślisz że twoje płaczki cokolwiek dadzą, to się łudzisz nadzieją :)
Hmmm.... nie pomyślałeś że po tylu krzykach z forum Hobbita, że trolle będą tutaj harcować, on tu trafił bo zaczął obserwować forum ?
A przy okazji, nie chwaliłeś się że byłeś tyle razy zgłaszany. : D
Co Ty z tym kamilkiem? Często go wspominasz jakby był mega, hiper gwiazdą filmwebu.
Krzycz głośniej że zostałeś zgłoszony przez moderacje i nic Ci nie zrobili...naprawdę świetny pomysł.
mam to gdzieś, filmweb pozwala na takie cyrki że nic mnie nie zaskoczy, jak myślisz? czy jak mnie zbanują pozbędą się problemu? nie! zatuszują to że nic nie robią na tym się skończy
Jak Cię zbanują to przyczynią się do walki ze śmietniskiem.
Możesz wytrzymać chociaż 1 dzień bez posta w którym powołujesz się na innych użytkowników? To że Kamil jest Twoim idolem już wszyscy wiemy, teraz przytaczasz JBridgesa, zaraz wyskoczysz z bartoszycem, albo będziesz nadawał na Khazada, bo gość chciał sprzedać laskę Gandalfa.
Najpierw latasz skarżyć do Oro, a teraz traktujesz go ze szczeniacką pogardą.
Chcesz zmieniać "świat", zacznij od siebie.
Nigdy mi nie brakowało cierpliwości, ale czytając Twoje kolejne teksty typu "bo kamil coś tam, bo JBriidges coś tam więc ja też taki będę" zaczyna mi się podnosić ciśnienie.
Weź zaparz sobie melisę i daj na wstrzymanie.
Zgłaszanie kont nie ma sensu. Twoje dalej istnieje, więc jeżeli ktoś miałby skasować kwiatka, to najpierw usunie ciebie. Twoje winy są dużo większe.
Przepraszam za szopkę jaką odstawia moje przedszkole. Proszę wybaczyć, ale dorabiam sobie jako opiekunka do dzieci. Proszę jednak o to, aby nie zwracać na nich uwagę i po raz kolejny zapraszam na mój blog!
Nigdy nie oglądałem wersji cam.
Może zawitam,ale grubo po premierze.
Przez kino musi przetoczyć się fala takich jak ty, którzy plują popcornem i pokazują jakie fajne apki ściągnęli na swoje ajfony. Ja idę po to,aby oglądać.
Jak na pryszczatego nastolatka przystało nie pamiętasz nawet premiery Sithów i biegniesz jako pierwszy do kina, bo "znajomi idą i będzie beka". Potem przyleziesz tutaj i będziesz smęcił swoje farmazony i jęczał, prawdopodobnie na moim profilu.
Twoje życie jest przewidywalne bardziej niż myślisz.
Nie wiem, co ma jedno z drugim wspólnego, ale to zdanie było językowo brawurowe.
Co w tym temacie i w tej dyskusji robią posty o moich notkach, mój przygłupio śmiejący się kolego? Już sam nie wiesz, gdzie pisać te swoje plugastwa?
Nic dziwnego, że masz problem z językiem polskim. Wszakże dajesz temu dowód na każdym kroku ;)
"Potem przyleziesz tutaj i będziesz smęcił swoje farmazony i jęczał, prawdopodobnie na moim profilu. "
Czytanie ze zrozumieniem staje się dla wielu sztuką praktycznie nie do opanowania^