Co sadzicie o tym, by to on zagral role 19 letniego syna Hana Solo.... Ma stala rzesze fanow i fanek... dosc duza.. Ciekawe co by wygralo nienawisc do Justina czy milosc do Star wars.... podczas zakupu biletu. Ale Internet by chuczal o tym filmie... 800 mln $ na promocje by mozna zaoszczedzic. 
Serio, co o tym myslicie ? 
Znienawidziłabym za to nowe części do końca życia, a przyznam, że jestem na prawdę zagorzałą fanką Star Wars'a
jak by on zagrał to ja bym go zabił:) a tak na poważnie nie oglądał bym tych nowych gwiezdnych tak samo były kiczowate jak ten serial wojny klonów jestem wielkim fanem sw 6 filmów i ponad 15 gier i na tym bym zakończył jak by on zagrał :(
Kto ? Czy ja dobrze przeczytałem ? No nie wierzę może zamiast syna Hana Solo powinien zgrać jakiegoś mrocznego Sitha . Nigdy w życiu. Nawet chyba bym nie poszedł na ten film.
Chyba cie poj***lo ! Bimber w star wars to bedzie koniec swiata albo nawet wszechswiata !
Bieber to rozpuszczony gówniarz, który nie ma żadnych wartości. Jest totalnym egocentrykiem i - za przeproszeniem - pustakiem. Zaangażowanie go do SW byłoby absolutną porażką.
A tych co go nie lubią jest trzykrotnie więcej, z uwagi na to, że to celebryta dla nastolatek i tak właściwie to on nie jest nic podobny do Hana Solo. Cóż wtedy filmy byłby na gorszym poziomie niż druga trylogia, już na pewno gdyby Bieberowi dali wątek romantyczny. W tym czasie na pewno wychodził bym do WC, żeby pominąć beznadziejne wątki. Jednakże ocena w tym była by tu mocno zaniżona.
Dobrze znawco, zbyt się rozpisałem. Ogólnie byłby to głupi pomysł, promowanie gwiazdeczek disneya w widowiskowych filmach.
Nie jestem znawcą. Po prostu nie zrozumiałeś, o czym napisał BELIAL71. Z resztą żałosne jest to, że ktokolwiek wziął to na komentarz założyciela tematu na poważnie.
Oglądalibyśmy upadek kinematografii oraz nowych "Gwiezdnych Wojen".Bieber jest (zażartujmy) piosenkarzem i niech się tego najlepiej trzyma.
A z tego co sobie przypominam to w Gwiezdnych Wojnach nie było gejów... więc lepiej żeby tak pozostało.
Myślę że syn Hana Solo to przesada, super bym go widział w roli syna Chewbaccy :D
Moja reakcja jeżeli go zobaczę w zwiastunie - http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5hch5MUyD1rwiad5o1_500.gif