Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261561
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Co sadzicie o tym, by to on zagral role 19 letniego syna Hana Solo.... Ma stala rzesze fanow i fanek... dosc duza.. Ciekawe co by wygralo nienawisc do Justina czy milosc do Star wars.... podczas zakupu biletu. Ale Internet by chuczal o tym filmie... 800 mln $ na promocje by mozna zaoszczedzic.
Serio, co o tym myslicie ?

patryknovak

Znienawidziłabym za to nowe części do końca życia, a przyznam, że jestem na prawdę zagorzałą fanką Star Wars'a

ocenił(a) film na 8
Peach3a3

10000000000000 % poparcia.

patryknovak

jak by on zagrał to ja bym go zabił:) a tak na poważnie nie oglądał bym tych nowych gwiezdnych tak samo były kiczowate jak ten serial wojny klonów jestem wielkim fanem sw 6 filmów i ponad 15 gier i na tym bym zakończył jak by on zagrał :(

ocenił(a) film na 9
patryknovak

Kto ? Czy ja dobrze przeczytałem ? No nie wierzę może zamiast syna Hana Solo powinien zgrać jakiegoś mrocznego Sitha . Nigdy w życiu. Nawet chyba bym nie poszedł na ten film.

patryknovak

Powiedz, że to podpucha, błagam... .

ocenił(a) film na 7
patryknovak

Chyba cie poj***lo ! Bimber w star wars to bedzie koniec swiata albo nawet wszechswiata !

patryknovak

Mógłby zagrać jakąś świnie w gospodarstwie domowym

użytkownik usunięty
patryknovak

Bieber to rozpuszczony gówniarz, który nie ma żadnych wartości. Jest totalnym egocentrykiem i - za przeproszeniem - pustakiem. Zaangażowanie go do SW byłoby absolutną porażką.

ocenił(a) film na 7
patryknovak

A tych co go nie lubią jest trzykrotnie więcej, z uwagi na to, że to celebryta dla nastolatek i tak właściwie to on nie jest nic podobny do Hana Solo. Cóż wtedy filmy byłby na gorszym poziomie niż druga trylogia, już na pewno gdyby Bieberowi dali wątek romantyczny. W tym czasie na pewno wychodził bym do WC, żeby pominąć beznadziejne wątki. Jednakże ocena w tym była by tu mocno zaniżona.

LordWieslaw55

A umiesz czytać ze zrozumieniem? PS; Pytanie retoryczne, bo wiem, że nie.

ocenił(a) film na 7
komiksfan

Dobrze znawco, zbyt się rozpisałem. Ogólnie byłby to głupi pomysł, promowanie gwiazdeczek disneya w widowiskowych filmach.

LordWieslaw55

Nie jestem znawcą. Po prostu nie zrozumiałeś, o czym napisał BELIAL71. Z resztą żałosne jest to, że ktokolwiek wziął to na komentarz założyciela tematu na poważnie.

patryknovak

Oglądalibyśmy upadek kinematografii oraz nowych "Gwiezdnych Wojen".Bieber jest (zażartujmy) piosenkarzem i niech się tego najlepiej trzyma.

patryknovak

Jeszcze wpakujmy tam One Direction to będzie już komplet.

patryknovak

A z tego co sobie przypominam to w Gwiezdnych Wojnach nie było gejów... więc lepiej żeby tak pozostało.

ocenił(a) film na 6
patryknovak

Myślę że syn Hana Solo to przesada, super bym go widział w roli syna Chewbaccy :D

ocenił(a) film na 6
vegeta_87

Ale podobno rola syna Jaby też jest nie obsadzona :D

ocenił(a) film na 9
patryknovak

idź się leczyć na nogi bo na głowę to już za późno

ocenił(a) film na 9
patryknovak

do tego miley cyrus i inne gwiazdy klubu myszki miki. i mamy zenade stulecia

patryknovak

Moja reakcja jeżeli go zobaczę w zwiastunie - http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5hch5MUyD1rwiad5o1_500.gif

ocenił(a) film na 8
patryknovak

DOBRZE, to niech CHuczy.

A tak serio to uważam, ze wywołałoby to kontrowersję, a Star Wrs'y zebrałyby sobie WIELE ANTYFANÓW :C