Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261561
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Coraz więcej informacji pojawia się co do powrotu starych dobrych aktorów do Najnowszej Trylogii.Pytanie tylko:kogo chcielibyście ponownie zobaczyć? Mamy już wieści co do Ewan'a Mc Gregora oraz Ian'a McDiarmid'a. Co wy na to?

piotr1655

ja jestem zadowolony jeszcze yoda i kyle katarm i jeszcze kilka postaci z jedi academy i kilka postaci z komiksów i kilka nowych i będę zadowolony :)

wort801

Byłoby też ciekawie,jakby był Imperator,ale,jako,że zginął,to w postaci holocronu.Yody nie będzie,chyba,że będzie pojawiał jako duch. Ciekawy pomysł,aby było coś z Jedi Academy (i może też z innych gier z serii Jedi Knight).

piotr1655

miałem też na myśli yode jako ducha i imperatora też jako ducha sithowie w komiksach też byli dychami on pomagałby swoim sithom :)

wort801

No ja mam nadzieję, że nie poupychają całej fabuły i wszystkich postaci w jednym filmie, czy tam w trylogii, tylko naprawdę zrobią kupe ambitnych obrazków nawiązujących do książek i gier - w końcu mieliby uproszczone zadanie, masa książek dorównuje rozmachem oryginalnej trylogii, niestety jest też cała sterta gniotów, których czytać się nie da.

JonBon

no racja czy w końcu opisali jak luke skywalker zginą ????

wort801

Nie.

ocenił(a) film na 4
piotr1655

Ja to bym widział chętnie takich jedi co przeżyli rozkaz 66 tzn. Qiliam Vos , Khurk , Sharad Heet itp Albo mogli by dać starą ashoke xd

piotr1655

Ja tylko marzę, żeby pojawili się Luke, Han i Leia grani przez tych samych aktorów.

ocenił(a) film na 6
Peach3a3

Przecież już półoficjalnie potwierdzono ich występ. Fisher i Hamill są chyba nawet obecnie na jakiś dietach, aby wyrobić odpowiednią sylwetkę do filmu (tak gdzieś niedawno czytałem).

zombie001

Też słyszałam jakieś pogłoski, ale wiadomo jak to jest z "pogłoskami"

ocenił(a) film na 8
piotr1655

Jest dobrze, jesli to prawda. Jeszcze Hayden'a mi brakuje i zawsze jest to jakas podobizna z poprzednimi częściami ;)