Coraz więcej informacji pojawia się co do powrotu starych dobrych aktorów do Najnowszej Trylogii.Pytanie tylko:kogo chcielibyście ponownie zobaczyć? Mamy już wieści co do Ewan'a Mc Gregora oraz Ian'a McDiarmid'a. Co wy na to?
ja jestem zadowolony jeszcze yoda i kyle katarm i jeszcze kilka postaci z jedi academy i kilka postaci z komiksów i kilka nowych i będę zadowolony :)
Byłoby też ciekawie,jakby był Imperator,ale,jako,że zginął,to w postaci holocronu.Yody nie będzie,chyba,że będzie pojawiał jako duch. Ciekawy pomysł,aby było coś z Jedi Academy (i może też z innych gier z serii Jedi Knight).
miałem też na myśli yode jako ducha i imperatora też jako ducha sithowie w komiksach też byli dychami on pomagałby swoim sithom :)
No ja mam nadzieję, że nie poupychają całej fabuły i wszystkich postaci w jednym filmie, czy tam w trylogii, tylko naprawdę zrobią kupe ambitnych obrazków nawiązujących do książek i gier - w końcu mieliby uproszczone zadanie, masa książek dorównuje rozmachem oryginalnej trylogii, niestety jest też cała sterta gniotów, których czytać się nie da.
Ja to bym widział chętnie takich jedi co przeżyli rozkaz 66 tzn. Qiliam Vos , Khurk , Sharad Heet itp Albo mogli by dać starą ashoke xd
Przecież już półoficjalnie potwierdzono ich występ. Fisher i Hamill są chyba nawet obecnie na jakiś dietach, aby wyrobić odpowiednią sylwetkę do filmu (tak gdzieś niedawno czytałem).