Film zaczal sie o 00:01. To jest kompletne NIEPOROZUMIENIE. Jak mozna z LEGENDY typu Gwiezdne Wojny zrobic tak tandetny i kompletnie pusty film??? Oprocz 4-5 miejsc , w ktorych mozna sie troche posmiac, ten film nie wnosi niczego nowego! Zero pomysłu na fabule!! Dialogi dla niepelnosprawnych umyslowo amerykanskich dzieci!! TOTALNA PAPKA DLA DEBILI!! Mysllem, ze mnie przez te dwie godziny w kinie ch... strzeli!
Jak oceniasz postac Kylo Rena? Błagam, zaspojleruj mnie, ja muszę czekać do jutra do 21 00 :)
Slabizna, ciemna strona to jakaś kpina chlopaczek z gimnazjum z przerosnietym ego, wiecej ciemnej strony ma moj 4 letni syn, naprawde, a akcji w calym filmie tyle co na grzybobraniu, i to dokladnie to samo co w nowej nadzieji zamieszkala kula co strzela i piloci maja cos trafic, ehh wczesniej to byla bajka, teraz to juz bajeczka
Jego ocena jest mało wiarygodna, biorąc pod uwagę że np. gre Wiedźmin 3 ocenia na 1, tam samo nowego Bonda... Nie sugerowałbym się takimi opiniami.
A co ma piernik do wiatraka? Ja się tego spodziewałam, nie przekonuje mnie aktor wybrany do tej roli. A w kilku opiniach dostępnych na tym forum mozna przeczytac, że raczej KR jako ten_zły nie powala.
Co nie zmienia faktu, że argumentacja typu "ocenił Bonda na tyle a tyle" jest dla mnie argumentacją z tzw. "dupy"
Dobra żebyś spał spokojnie to nie czytaj jego opinii, gówno pisze żeby hejtować . Wiele osób chwali Kylo. Co do Wiedźmina to nie taki argument całkiem z dupy bo jeśli tak jest to jest to typ hejtera," jak wszystkim się podoba to mi się nie podoba", " jak wszyscy oceniają na 10 i chwalą, to ja dam 1 i zhejtuję"... Grom takim jak wiedźmin nie da się dać jeden, nawet jak nie jego klimat to musi być głuchy i ślepy żeby nie słyszeć genialnych dialogów, nie widzieć pięknej grafiki itd...
Jakby dał chociaż te 4 pkt. No ale wystawienie jedynki świadczy już z kim mamy do czynienia.
1 oznacza nieporozumienie, i dla mnie wiedzmin 3 ze wszystkimi swoimi wadami (ktore jasno w punktach przytoczylem na forum wieśka) jest wlasnie takim nieporozumieniem. to ze tobie sie ta slaba gra tak podoba nie znaczy ze kazdy z automatu musi dac co najmniej 5 , wyobraz sobie ze mam inne zdanie od ciebie, i moge wystawiac oceny jakie chce. a poza tym nie ma sensu z tobą dyskutować bo uzywasz argumentow typu - a w ameryce biją murzynów
Skoro ocenił Wiedzmina 3 na 1, to nawet nie ma co wchodzić w dyskusje z taką osobą.
Żeby taką świetną grę ocenić na 1, to trzeba nie mieć kompletnie gustu, albo być zwykłym trollem.
Sam jestes trollem. W swoim poście na forum wiedźmina 3 przytaczam szczegółowa listę powodów dlaczego tak oceniam te grę, polecam przeczytać bo warto. A poza tym ci ma piernik do wiatraka? Twoje argumenty są bardzo dziecinne, ile masz lat, 13? Gimnazjum?
no tak, opinie miliona napalonych gimnazjalistów (takich jak ty) wystawiających każdej tego typu bajce oceny po10 (posługując się argumentami typu "łał ale super zajefane") rzeczywiście są bardzo wartościowe....
Jeszcze nie wystawiłem oceny, więc nie pajacuj. I 10 nie wystawię na pewno. Zresztą nie pisz do mnie, bo nie mam ochoty dyskutować z takimi ignorantami, którzy świetnej grze wystawiają ocenę 1, bo są źli że odniosła sukces.. Dziecinada.
oijej ale z ciebie dziecko. ktos cie skrzywdził strasznie bo wystawil ulubionej bajeczce o geralcie ocene inną niż 10.. ojej jak mi przykro. dorośnij !
Nie, zaznaczam tylko że jesteś ignorantem, który widząc jakie dobre oceny dostaje Wiedźmin, musi wystawić 1.. Kto tu jest dziecinny? Po takim zachowaniu i żałosnej ocenie, nie można brać Twoich słów na poważnie, choćby się chciało. Zresztą tylko to potwierdzasz swoimi dalszymi wypocinami ...
ehh dziecinko, juz mi sie nawet nie chce z tobą pisać..a co dopiero gadać.. dobranoc! pa pa!
Widzę. Twoje jedyne argumenty to "dziecinka" "dziecko" Coś za często to chyba słyszysz, i weszło w krew. Pozdrawiam.
Człowiek który nadużywa wyzywania innych od "niedojrzałych", "dzieci" czy "gimnazjalistów" jest w 90% świeżo upieczonym uczniem pierwszej klasy liceum :P
Wiedźmin jest świetną grą która podbiła serca graczy na całym świecie. Można jej nie lubić, ale ocenianie jej na 1 świadczy o dysfunkcji mózgu.
Co do opinii o SW, również bym się nią nie sugerował.
ojezu znowu Wiedźmin ludzie dajcie żyć! puknijcie się w głowę tym waszym wieśkiem i nie spamujcie już bo psujecie mi wieczór i dobry nastrój, własnie zajadam ciastka
A wedlug mnie postac Kylo Rena ma potencjal i to duzy. Sam ogladalem film wczoraj po 12tej w nocy. Pewnie w kolejnym epizodzie Ren bedzie dalej szkolony bo widac ze ma jeszcze braki, tak samo Ray u Luke'a. Mozliwy spojler
Mozliwy spojler....
To ze pokazali jego twarz w tym epizodzie bylo dla mnie niespodzianka. Owszem chloptas taki mlody Snape z Pottera. Ale ma cos mrocznego w sobie i nie chodzi o czarne wlosy. Ma zadatki na mlodego Sitha.
Ja tam nie narzekam. Film swietny. Obsada tez. Moja zasada jest ze do filmow Sci fi i w ogole star wars nie czepiam sie niczego. Te filmy po prostu sie kocha i je oglada. Moje typy top to kolejno ep.5 ep.7 ep.8