Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261578
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Witam, przeglądałam troszkę forum. Niestety nie wpadło mi nic na temat roli Marka Hamill'a (Luke Skywalker). Obejrzałam nowy trailer, widziałam nowy plakat i padło dziś pytanie gdzie jest Luke? Gdzieś wyczytałam, że poszedł na wygnanie jak Yoda. Zastanawiam się jednak czy przypadkiem Luke nie poszedł w ślady ojca... scena z trailera z "gościem" w masce "dokończę Twojego dzieła" to są słowa Luka?
Jeśli palnęłam jakąś głupotę to przepraszam :p Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
karolajnha_matysiak

Luke jest raczej legendą niż aktywnym bohaterem filmu. Nikt nie wie co sie z nim dzieje, gdzie jest, rozpłynął się w powietrzu wiele lat przed akcją SW7.

ocenił(a) film na 7
sznapsiarz

dzięki. To kim jest gość z trailera trzymający hełm Vadera?

ocenił(a) film na 3
karolajnha_matysiak

Kylo Ren, członek zakonu Ren, uczeń Supreme Lider Snoke'a, przywódcy sekty/zakonu idącego w ślady sithów. Prywatnie fan Dartha Vadera, chcący uzyskać potęge równą lordowi Sith.

ocenił(a) film na 7
sznapsiarz

uoooo!!! oj z moją wiedzą na temat GW to ja się już schowam :) Dzięki za wyjaśnienia :-D

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 7
sznapsiarz

`Kylo Ren, członek zakonu Ren, uczeń Supreme Lider Snoke'a, przywódcy sekty/zakonu idącego w ślady sithów. Prywatnie fan Dartha Vadera, chcący uzyskać potęge równą lordowi Sith`

Dodać należy iż taką potęga może władać ponieważ jest wnukiem Vadera....

ocenił(a) film na 7
peesem

potegą*

ocenił(a) film na 9
karolajnha_matysiak

Myślę że Luke SKYWALKER zginie lub się poświęci a miecz po nim będzie używany przez FINNA. Obym się mylił ale na trailerach mają te same miecze. To będzie bardzo zły pomysł.