Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261436
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

W trylogii od 1999r do 2005(tzw początek) mamy Anakina Skywalkera,w 4 z 1977 mamy Luke'a,czyli tzw kontynuacja,pytanie brzmi,czy oni sa jakos spokrewnieni??

ocenił(a) film na 8
nataliakujda88

Bez żartów. Ty tak na poważnie czy to nowa odmiana trollingu? Z jednej strony masz prawo nie wiedzieć z drugiej to aż niemożliwe by tego nie wiedzieć.

użytkownik usunięty
Belief

chyba faktycznie sobie trolluje, sądząc po jej wypowiedzi, oglądała filmy, więc albo nie zrozumiała w co wątpię, albo zwyczajnie nudzi się jej i założyła temat z głupim pytaniem.

ocenił(a) film na 7

Detektyw Flower_34 w akcji.

ocenił(a) film na 8

A może naprawdę nie wie. Pytanie nie jest głupie tylko podejrzane, bo po ponad 30 latach od odkrycia tej tajemnicy, ciężko wierzyć, że istnieje jeszcze ktoś do kogo ta informacja nie dotarła. Ale jeśli wcześniej nie miała styczności z filmami to może nie wiedzieć. Ja np. nie wiem nic o Star steku i pewnie gdybym poszła na ich forum, mogłabym też zapytać o oczywistą oczywistość. Z pytania nie wynika, że filmy oglądała. Co najwyżej, że przestudiowała obsadę. Ferujesz wyroki zbyt szybko.

użytkownik usunięty
Belief

no może głupie nie, no dziwne prędzej. No chyba że dopiero zaczeła oglądać Gwiezdne Wojny.

użytkownik usunięty
nataliakujda88

tak są... Jak można tego nie wiedzieć?

nataliakujda88

Z całym szacunkiem dla was wszystkich,patrząc na promocje częsci 7,postanowilam zanim ją obejrze,obejrzec cała serie,GDZIE NIGDY TEGO NIE ROBIŁAM,NIE OGLADAŁAM Gwiezdnych wojen!!!,SKONCZYŁAM NA CZĘSCI 2, Zwyczajnie weszłam na forum,aby zadac nurtujące mnie pytanie(poniewaz skad moge wiedziec) jak sie spodziewałam,zero odpowiedzi tylko kpiny,i ze ja cos troluje czy cos. Strach o cos zapytac...tak mozna nie wiedziec,gdy sie nie oglądało...moze kiedys doczekam sie odpowiedzi,od normalnych ludzi...albo po prostu zdąrze obejrzec i sie sama dowiem....dzieki i pozdrawiam

użytkownik usunięty
nataliakujda88

to w takim razie zwracam honor :)

ocenił(a) film na 7
nataliakujda88

Nie miej do nich szacunku, rzuć w ich stronę pogardę najwyższego sortu, zasłużyli na to.

nataliakujda88

Najlepiej samemu obejrzeć i się przekonać :) Tylko zacznij od oryginalnej trylogii z 1977r (epizody 4-6), jeśli jeszcze nie obejrzałaś 3 części z 2005 :)

nataliakujda88

spoko,jestem po ,,3,,i zalapalam w czym rzecz,pozdr