Gwiezdne wojny są super, ale jak dla mnie skończyły się na ''Powrocie Jedi''. To przecież historia
konfilktu ojca i syna, historia człowieka, który przeszedł na stronę zła, by później znów powrócić na
dobrą stronę i zniszczyć zło, które stworzył. Boje się, że to będzie nie wypał i zniszczy sagę :(
Wiem, ale mam wątpliwości. Chociarz mam głęboką nadzieję, że ta trylogia będzie hitem na miarę tej najstarszej
Nowa nie jest zła, jest świetna, ale starsza ma wg mnie lepszy klimacik, ale cała saga jest super
No, ciekawe. Coś słyszałem, że [PRAWDOPODOBNY SPOILER] że ma być uczniem Dartha Sithousa
no ciekawe tylko co byli sithami w jedi academy co niby ten sith w tedy robił :) już nie wiem gdzie ten film będzie się dział w jakim czasie :)
też mam taką nadzieje najbardziej mnie ciekawi nowy zakon jedi pod wodzą luka i jak nowa świątynia będzie wyglądała :)
Ciekawe, czy Luka zagra Mark Hamil. Fajnie by było. I ten zakon, kupuje bilety jutro :D
ja niestety na tych nie byłem, ale z tym nie zaprzepaszcze. Ciekawe czy też będzie wątek a'la Imperium Galaktyczne
Osobiście chciałbym żeby akcja trzech nowych części opowiadała historie wielkiej wojny sithow (dla niewiedzących to przed narodzeniem Anakina)
A co w tym złego że kręcą nowe części - uniwersum GW to historia nie tylko vadera - i jego dzieci. Jest tyle książek że aż grzech ich nie przenieść na ekran - Osobiście mam nadzieję iż kiedyś zobaczę sagę opowiadającą o Malaku i Revanie
Pozdrawiam
przecież to historia dobra i zla a nie tylko ojca i syna na dobrą sprawe tych epizodąw juz moglo by byś bardzo duzo niech bedą dobrze wyreżyserowane, nakręcone, obsadzone, i wypromowane jak tez kupeje bilety już dzisiaj ;D
Wiem, że jest jeszcze tyle wątków, ale boję się, że mogą zostać zniszczone przez niewłaściwy scenariusz i zbyt dużo efektów specjalnych. Ale ciekawi mnie czy się znowu pojawi Chewbacca :)
hahah tym trym tryrtyyrytryry mnie rozwaliłeś xDD http://www.youtube.com/watch?v=-vdikOb0XTM
sam cały czas przezywasz, stosujesz bardzo często wulgaryzmy ( ja w przeciwieństwie do ciebie to jestem święty) i poniżasz a słowo troll występuje u ciebie w co drugim poście, i jeszcze masz z tego ubaw, pewnie masz kompleksy niewyleczalne ale dobra...
Nie ma co sie bać. Lucas pozostaje producentem i "konsultantem". Muzyke bedzie również tworzył pierwszy kompozytor (facet ma juz 82lata a nie moze sie doczekac rozpoczecia pracy z Abasem. Dysnej zgarnie zyski ;)