uwielbiam star wars ogladalem wszystkie czesci wraz z ta sadze ze snoke to tak naprawde wielki darth plagueis a ta Rey to corka luka
Ja również uwielbiam star wars i też wszystkie części oglądałem i tą nowszą sage sw też oglądałem. Jeżeli Rey to córka luka to kto jest jej matką ? I ciekawe jak darth plagueis przeżył śmierć , z ręki palpatine .
w filmie bylo wyjasnione ze plagueis umie manipulowac midichlorianami umial kogos usmiercic i przywolac zmarlego
Wiem o tym . Ale bardziej wolisz star wars czy dragon balla ? Bo sw to moje drugie ulubione uniwersum , a DB 1 ulubione uniwersum .
Goku vegeta gohan goten , tenszin jamsza picolo , i trunks Bardock King Kai . A twoje jakie są ulubione postacie w DB ? Jak będziesz chciał , wymienię ci postacie w DB które najmniej lubie .
A moje ulubione to : Goku Vegeta Piccolo genialny zolw gohan goten bulma tenszin trunks freezer cell buu bardock raditz nappa odzial giniyu force chaos i caly DB :D
Chi chi [ przez jej przymus , gohana i gotena do nauki ] Pan [ mimo młodego wieku uważa sie za dojrzałą ] Freezer [ zbyt brutalny ]
no nw moim zdaniem Freezer to najlepszy czarny harakter faktycznie jest potworem ale za to go lubie ale Chi chi fakt troche mnie wkurza
Możesz mieć , racje co do Frezera . Ale opserwując charakter chi chi , mam wrażenie że ona nie jest człowiekiem . Tylko służebnicą , jakiejś mrocznej istoty .
A czy w filmie było powiedziane że to Sidious zabił Plagiousa (czy jak to się pisze)? Chodzi mi tylko o film, o tę krótką rozmowę z Anakinem bo jak wiadomo to co było w książkach to tylko "legendy". Może wg filmu uczniem Plagiusa był inny Sith, nie Sidious.