Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Mam 6 letnich bratanków, bliźniaków, sześciolatków. Brat ubrał mnie w wyjscie z nimi do kina na Gwiezdne...... Chłopcom bardzo się podobało, ja sie natomiast koszmarnie nudziłem i nawet kombinowałem żeby wyjść na kawę, ale bałem się trochę zostawić dzieciaków samych. Gdzieś tak po godzinie filmu, może trochę dłużej zasnąłem. Nie mam nic do ludzi, którzy lubią takie przygodowe s-f, ale dla mnie dojrzałego faceta takie produkcje są nie do wytrzymania. Czego innego szukam w kinie....

Andrzej_133

A czego? Ile masz lat?

LordVader345

Sporo musi mieć lat....skoro tak piszę moim kolegom z pracy film też się podobał...a mają od 25 do 45.....

użytkownik usunięty
wort801

Wort nie przejmuj się tym tematem :) mnie też się film podobał jak i wielu osobom :)

Ja się nim nie przejmuje ...

LordVader345

Szukam prawdy o człowieku, prób odpowiedzi na ważne pytania, prawdy psychologicznej..... Mzam 45 lat.

ocenił(a) film na 9
Andrzej_133

Ale kino i teatr to od zawsze była przede wszystkim rozrywka, dodam też mądra rozrywka i niekoniecznie przyziemna. Tak samo z ksiązkami, chyba jestes trochę ograniczony

Himiteshu

Szanuję gusta innych ludzi. Jeżeli ktoś lubi takie opowieści jak "Gwiezdne...." , spędza przyjemnie czas przy oglądaniu tego typu produkcji, to super - tylko pozazdrościć. Ja jakoś zupełnie nie potrafię się w to "wkręcić", nie budzi to we mnie żadnych emocji, po prostu nudzę się. Naprawdę tak jest jak piszę. To wynika z mojej osobowości. Jestem do bólu racjonalny, pragmatyczny, ale także introwertyczny a co za tym idzie nie przepadam za filmami z nadmiarem bodźców. Moje zainteresowania to filozofia, psychologia, polityka, prawo. Jak już gdzieś tu napisałem, w kinie poszukuję prawdy psychologicznej o człowieku, odpowiedzi na ważne pytania filozofii (także te egzystencjalne), refleksji i nowych dla mnie klimatów. Może faktycznie jestem ograniczony jak piszesz - ograniczony bo mało rzeczy mnie bawi i sprawia mi przyjemność. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Andrzej_133

Powinieneś był taki temat temat zamieścić , na tematach sporadycznych . Ten temat nie dotyczy filmów , według mnie .

użytkownik usunięty
Andrzej_133

a co to ma wspólnego z filmem... Życiorysu pisać nie musisz...

użytkownik usunięty

Właśnie wspomniałem Andrzej 133, że powinien był na sporadycznych tematach ten temat zamieścić .

ocenił(a) film na 7
Andrzej_133

Andrzeju, nie denerwuj się.

Anthrax91

Jak ma się nie denerwować?! :D

Anthrax91

Nie denerwuję się - nie mam żadnego powodu. Jeśli Ktoś lubi takie przygodowe S-F to ja to szanuję. Powiem szczerze że gdy idę do kina to film, który wybrałem, grany jest zwykle w najmniejszej sali i do tego z małą liczbą widzów. Wygląda na to że to ja odstaję od normy. :-)

Andrzej_133

Chyba tak :)

Trochę Ci współczuje, bo bachory(bez urazy) pewnie krzyczały w kinie...

Jak byłem w kinie to pewien bachor spoilerował(na głos!) co będzie się działo... Po tym jak dostali się na planetę Ruchu Oporu uznał, że twn film to badziewie i mama z nim wyszła.

użytkownik usunięty
Andrzej_133

ano skoro tak to przepraszamy za naskok :)

ocenił(a) film na 9
Andrzej_133

Facet który nudzi się na filmach przygodowych? To na pewno Twoje dzieci?

Himiteshu

Nie dzieci tylko bratankowie !.