PREMIERA SW8 PRZENIESIONA NA 2017 GRUDZIEŃ=JEDWN Z NAJGORSZYCH NEWSÓW MIESIĄCA.
:"""""((((
To akurat jest prawie reguła - jak masz na coś ZA DUŻO czasu, zaczynasz przekombinowywać, dostrzegać punkty do poprawienia których poprawiać wcale nie trzeba już itd. Pierwsza myśl jest najlepsza ;)
ale przynajmniej TVN się wyrobi z premierą FA
W grudniu 2016 w HBO
Listopad 2017 HBO :D
hehe bo HBO puści w grudniu więc w maju nie by nie było xd :) a tak jest szansa w listopadzie premiera TVN Gwiezdne Wojny przebudzenie Mocy w piątek o 20:00 xd :)
Ok w to że HBO puści w rok po premierze jestem skłonny uwierzyć. Ale na "tefauenie" podejrzewam że może nawet kilka lat minąć.
raczej nie, TVN ostatnio puszcza zaskoczeniem premiery
Hobbit Niezwykła Podróż
miała premierę w 2012
w canal + we wrześniu 2013
w TVN listopad 2014 półtora dokładnie rok nie cały nawet po premierze C+
To samo Thor Mroczny świat
listopad 2013 w kinach
lipiec 2014 HBO
Maj 2015 TVN także nie cały rok po premierze w HBO. Jeśli będą chcieli nakręcić marketing to będzie to listopad 2017
A ty dalej się nie nauczyłeś, że chamskie zaczepki w komentarzach nie popłacają? Spasuj trochę, Flower_34...
Ok pomyliłem cię z kimś, z kim miałem wcześniej utarczkę, ale i tak zbyt miła odpowiedź to nie była. I mało logiczna. Filmów "trochę dużo jest", i uważasz że od razu po 3 literach każdy w mig powinien wiedzieć o jaki chodzi?
jakoś wielu kuma.
Wie że FOTR to Feliowship of the ring
czy TTT The Two Towers
LOTR to Lord of the rings...
Po prostu się zdziwiłem ale jeśli cię to uraziło to sorry
Nawet jeśli, to jest to może parę tych naprawdę kultowych filmów. Dalej się upieram, że nie będzie to działało tak samo Z KAŻDYM filmem.
Przeprosiny przyjęte ;)
EDIT!!!
ale przynajmniej TVN się wyrobi z premierą FA W
grudniu 2016 w HBO
Listopad 2017 TVN
HBO w rok może faktycznie się wyrobić bo oni dość szybko nowości dają. Ale na "tefauenie" to nie zdziwiłoby mnie nawet jakby to miało być kilka lat.
Lepiej nich dłużej posiedzą nad filmem i wszystko dopracują niżby mieli ścigać się z terminami.
Tak, zmieniłem zdanie i dobrze że dali premierę na grudzień. Ale smutek, że tak późno film będzie w kinach pozostaje :(
Mnie to zasmuciło, dopóki nie zobaczyłam, że premierę przesunęli na moje urodziny :D