Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261250
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Finn opuszcza armie z usmiechem na twarzy bo nagle tak mu sie zachcialo.Kiepsko ojj kiepsko.Rozmowa z Poe Dameronem na poczatku ze opuszcza armie bo tak! bo poprostu nagle tak mu sie zachcialo.Naiwne jak holera.

Samoloty imperium rozwalaja z latwoscia statek ktorym chcial uciec Rey z Finnem w ciagu 3 sek ale juz zeby rozwalic 5 razy wiekrzy statek Sokol Milenium Hana Solo to juz maja niewyobrazalnego zezaaaa na 10000 klm.Haha.

Film ma masse takich irytujacychc momentow ktore poprostu wolaja o pomste.Jak scenarzysci mogli cos takiego glupiego napisac.

ocenił(a) film na 7
lavrenzo84

1. Finn opuścił armię bo stwierdził że to co robi jest złe i nie chce wyrządzać zła. Nie wiem czego tu się czepiać, ja bym się czepił tego że potem tak po prostu bije szturmowców (przecież jego koledzy do niedawna) ale w sumie jak nie on ich to oni jego....

2. W starej trylogii takich głupot było więcej jak to drugie co napisałeś jest argumentem z dupy.

3.Tych rzeczy co wymieniłeś to jest czepianie się na siłę byle by napisać że był jakiś błąd, puki co jesteś chyba pierwszą osobą która się cepa tego.

4.Pisze się cholera, nie "holera".

5. Ja jakbym na takie pierdołki zwracał uwagę to chyba bym filmów nie oglądał bo by mi przeszkadzała każda jedna rzecz. Np. San Andreas któremu dałeś 8/10 to już po prostu kopalnia nonsensów i głupoty.

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

hehe masakra kolejny wspaniały "temat Lavrenzo" 20 temat na forum czy 30 :P

ocenił(a) film na 7

A bo się czepiają wszystkiego, pretensje do krzywego że ma proste dzieci. Ja rozumiem że komuś nie pasuje np. to że dali kolejną gwiazdę śmierci a nie coś nowego ale to co kolega napisał, "poprostu wolaja o pomste".

ocenił(a) film na 6
WTTW_FILM

Haha jak to opuscil tak poprostu.10000 zolnierzy nie ma problemu od urodzenia a akurat Finowi sie zachcialo uciekac ?.Smieszne to i nawine.

ocenił(a) film na 6
WTTW_FILM

w San Andreas gral The Rock a jemu sie wszystko wybacza ;].Napewno San Andreas mial lepszy scenariusz i mniej glupot niz Star Wars !.