Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Jak można być tak głupim i pisać po internecie, jak się film skończy, dzis znowu się natknąłem na cos takiego. Aż mi się odechciało oglądać.

ocenił(a) film na 3
Miracles777

piszesz tak jak by nowa części była zupełnie odrębną historią której nikt jeszcze nie oglądał podpowiem ci zaczyna się i kończy tak samo jak nowa nadzieja

ocenił(a) film na 7
Miracles777

W sumie jak widzisz gwiazdę śmierci na okładce to wiesz jak ta gwiazda śmieci skończy, no chyba że nie oglądałeś Nowej Nadziei i Powrotu Jedi. XD No chyba że chodzi Ci o to że Luke siedzi na wyspie i tylko patrzy się przez 5 sekund na Rey amen.

WTTW_FILM

Chodzi mi o Hana

ocenił(a) film na 9
Miracles777

Człowieku minęły 3 miesiące, w internecie była z tego wielka gównoburza, ciężko byłoby nie trafić na ten spoiler. Też wolę oglądać na blue-rey u mnie w domu dużo lepsza jakość niż w kinie ale jak się jest fanem to obowiązek wstawić się w kinie na premierze.

ocenił(a) film na 7
Miracles777

O śmierci Hana było wiadome z 4 miesiące przed premierą.

WTTW_FILM

Nie śledziłem szczegółowo informacji na temat filmu, dlatego ta wiadomość mi umknęła i byłem zaszokowany gdy się dowiedziałem, bo go lubiłem.

ocenił(a) film na 5
Miracles777

Też się dowiedziałem o Hanie z internetu przed obejrzeniem filmu, uroki internetowych niewyparzonych jadaczek, straciłem ekscytacje na obejrzenie tego epizodu, poszedłem na film do kina już ze spuszczonym powietrzem chyba z 2 miesiące po premierze.

ocenił(a) film na 9
Miracles777

dlatego ja przed premierą nic nie czytałem ani nie oglądałem związanego z tą częścia :)