Jak można być tak głupim i pisać po internecie, jak się film skończy, dzis znowu się natknąłem na cos takiego. Aż mi się odechciało oglądać.
piszesz tak jak by nowa części była zupełnie odrębną historią której nikt jeszcze nie oglądał podpowiem ci zaczyna się i kończy tak samo jak nowa nadzieja
W sumie jak widzisz gwiazdę śmierci na okładce to wiesz jak ta gwiazda śmieci skończy, no chyba że nie oglądałeś Nowej Nadziei i Powrotu Jedi. XD No chyba że chodzi Ci o to że Luke siedzi na wyspie i tylko patrzy się przez 5 sekund na Rey amen.
Człowieku minęły 3 miesiące, w internecie była z tego wielka gównoburza, ciężko byłoby nie trafić na ten spoiler. Też wolę oglądać na blue-rey u mnie w domu dużo lepsza jakość niż w kinie ale jak się jest fanem to obowiązek wstawić się w kinie na premierze.
Nie śledziłem szczegółowo informacji na temat filmu, dlatego ta wiadomość mi umknęła i byłem zaszokowany gdy się dowiedziałem, bo go lubiłem.
Też się dowiedziałem o Hanie z internetu przed obejrzeniem filmu, uroki internetowych niewyparzonych jadaczek, straciłem ekscytacje na obejrzenie tego epizodu, poszedłem na film do kina już ze spuszczonym powietrzem chyba z 2 miesiące po premierze.