Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Dopiero teraz pooglądałem ten film Kolejne gwiezdne wojny strasznie wtórne jakby w tej Ameryce nikt nie był już w stanie wyjść poza ściśle określone ramy. Fatalna gra aktorska postacie bez charakteru puste. Historia nudna wynudziła mnie oraz moje dzieci. Cały ten film podsumowuje ostatnia scena w filmie. Twarz luka mówi do widza dajcie mi święty spokój czego ode mnie chcecie po co tu przyszliście.

MOTYL_3

Czekam tylko na to, aż przyleci tu jakiś hejter prequeli z nowinką "To w ep1-3 było koszmarne aktorstwo! W TFA jest świetne, jak możesz krytykować" ;D

Cóż... Akurat scenę z Luke'em lubię, ale sama postać Luke'a w TFA została spartaczona do granic możliwości. Od bohatera do zera wręcz... Wygląda jak menel. Ben Kenobi w wersji pustelnika z AHN to przy nim koleś tryskający entuzjazmem.

Zresztą w ogóle cała trójka bohaterów z OT to wraki, a nie ludzie.

ocenił(a) film na 8
MOTYL_3

To w ep1-3 było koszmarne aktorstwo! W TFA jest świetne, jak możesz krytykować.

Eldeyerli

Jestem prorokiem!

Czy każdy kto uwielbia ten fanfik od Disneya musi go bronić argumentacją w stylu "PT było bardziej be!"? To żadna argumentacja, a odwracanie kota ogonem...

A TFA jak widać nie takie świetne skoro nie potrafi obronić się samo. Lol

ocenił(a) film na 8
cloe4

Bo wychodzily jakieś petycje fanów zeby Lucas wrocil xd I sie przestraszyli, bo po stokroć wolą samo wykonanie Abramsa niż Lucasa.

Eldeyerli

Abrams to napompowany kopista. Ulgą odetchnęłam, że ten pajac został zastąpiony lepszym reżyserem - Rianem Johnsonem.

Lucas to średni reżyser, ale jaki pomysłowy. Łeb jak sklep. ;)

ocenił(a) film na 8
cloe4

Wiadomo, Johnson to wyższa polka. Edwards też pozamiata Abramsa.

Eldeyerli

Zgadzam się. ;)