Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261578
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Chętnie zobaczył bym Gwiezdne Wojny o 2000 lat wstecz. Czasy Darth'a Revana, Darth'a Malaka
itp. (fabuła z Star Wars: Knight of the Old Republic I lub II) Jakby stworzyć o tym film, fabuła byłaby
niezła, ale czekam na tą serię z niecierpliwością...

Trozin

niech coś nowego wymyślą i nie 2000 tylko o 3000

wort801

jak dobrze pamiętam

wort801

No to źle pamiętasz bo 4000.

TheBlur

ok moja pomyłka masz rację :)

użytkownik usunięty
Trozin

Hmm, obawiałbym się filmu robionego z myślą o fanach gry komputerowej.

ocenił(a) film na 8

Nom lepiej niech nakręcą coś po ep6, jakieś losy akademii jedi prowadzonej przez Skywalkera, oczywiście jak Hamil zechce zagrać.
Albo coś z Kylem Katarnem.http://pler0.deviantart.com/art/The-New-Jedi-Order-309753626

Filmy na podstawie gier raczej nie powstaną, za to mogą wykorzystać postacie.

Twórcy też o tym wiedzą, takim pomysłom podziękują.

Trozin

To Epizod VII ! Pomarz sobie... przynajmniej na razie, bo potem zaczną tworzyć spin-offy :)

Trozin

Po co do Ciężkiej cholery wszystkim te ekranizacje gier SW?!? Gra wystarczająco dobrze opowiada historię (czego nie można by powiedzieć o ekranizacji tego...). Film ma być ORYGINALNY bez żadnych wątków powszechnie znanych bo po cholerę mi oglądać to co widziałem na monitorze? Co prawda mogą skorzystać z książek, ale wolałbym, żeby olali ciepłym moczem cały ten głupi kanon.

ocenił(a) film na 8
Trozin

Ja ogólnie chętnie bym zobaczył jakis film lub cokolwiek, nawet coś animowanego jak Wojny Klonów z czasów właśnie Starej Republiki, tym bardziej, że uwielbiam postać Revana. Jatka Sithów na Jedi mogłaby ciekawie wyglądać:)