Bardzo sie zawiodłem na tym filmie. Jak dla mnie był strasznie nudny, jak siedziałem w kinie doszło do takiego momentu że modliłem sie zeby ten film sie juz skończył. i brakowało mi w nim tego czegoś co było w poprzednich częściach. Pewnie fani gwiezdnych wojen sie ze
Mną nie zgodzą ale
To jest tylko moje zdanie. ⠀⠀
Coś ty za burdel znowu zrobił na blogu Oro?! Przecież Oro ci pisał, że masz wklejać tylko linki do wpisów, które łamią regulamin, a nie spamować na całego! Co to w ogóle jest: "Oro czy według ciebie sentia słusznie mi pisze ? wraz ze swoimi synami dante i Elrond a także narzeczonym , uparła sie by mnie pilnować ." - Nie możesz pisać na blogu moda takich bzdur "czy według ciebie sentia słusznie mi pisze", napisz może jeszcze: Oro czy według ciebie będzie jutro padać? Czy mam założyć czapkę? Poza tym z jakimi synami? Z jakim narzeczonym? O czym ty znowu piszesz?!
Nie będę ci dokuczał, bo wiem, że jesteś upośledzony, ale nie możesz się tak zachowywać. Przestań spamować na blogu Oro. Zgłaszaj mu tylko wpisy łamiące regulamin i tyle! Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz.
Oro sam mnie prosił o to by mu zgłaszać , zaczepki ze strony [ Elrond 123 i dante99 Ryloth sentia ] Dam ci dowód na to
tak mi napisał wczoraj ;Az42 o to właśnie chodzi, nie odpisuj a zgłaszaj mi, jeśli się nie uspokoją zadziałam dalej, ale pamiętaj pod jednym warunkiem - NIE ODPISUJESZ IM. Przesłałem ci dowód , jak masz dalej wątpliwości pogadaj z oro .
No to zgłaszaj, ale nie wypisuj takich bzdur jak:
- "co myślisz oro ? Czy twoim zdaniem dante słusznie napisał na mój temat i to na twoim blogu ?"
- "jak widzisz oro ja do dante już sie nie odzywam , i on jeszcze nie rozumie czemu . Odnosze oro wrażenie że ; pewien użytkownik , co mnie wczoraj oczerniał , nie rozumie że ; mam prawo pełne , do wyrażania swoich opinii . A on ze swoim braciszkiem i rodzicami , ,mnie wczoraj ostro zjechali . W dodatku postawili mi groźne w stylu ; Trzeba cie adaptować , twoi rodzice są chorzy psychicznie . I obawiam sie że przyślą kogoś , aby zabrali mnie od moich rodziców ."
- "i napisał nowy prowokacyjny komentarz ."
- "do senti też już sie oro nie odzywam , natomiast ona przyszła i wyzywa mnie na twoim blogu . Zwróć proszę jej uwage , jest przekonana że tobie przeszkadzają moje zgłoszenia ."
- "Oro czy według ciebie sentia słusznie mi pisze ? wraz ze swoimi synami dante i Elrond a także narzeczonym , uparła sie by mnie pilnować ."
Powyższe przykłady to są same bzdury! Spam w najczystszej postaci! Zgłoszenie wygląda tak:
- "oro w jednym ze swoich postów , dante mnie obraża http://www.filmweb.pl/film/Warcraft%3A+Pocz%C4%85tek-2016-33... "
Widzisz różnice?! Podawaj tylko i wyłącznie linki, rozumiesz?!
Jak ochłoniesz pogadamy . Pisząc coś takiego , byłem lekko zdenerwowany z powodu zaczepek dante99 i sentia .Będę musiał , dla innej osoby na filmweb założyć konto . Bo kto inny korzysta , i wypisuje te brednie na blogu oro .
Ale przecież ja jestem spokojny, to ty musisz ochłonąć skoro byłeś zdenerwowany. Zobaczysz, że Oro usunie te twoje bzdury, zresztą sam ci o tym kiedyś pisał.
Nie robił bym czegoś takiego , jak by nie zaczepki ze strony Elrond 123 dante 99 i sentia Ryloth . Jak by sie mnie nie czepiali [ z powodu pisowni ] , nie robił bym tego spamu na blogu oro . Uwierz mi to z ich powodu to , nie robię tego umyślnie tylko przez nich
Czyli spamujesz na blogu moda, bo cię zaczepiają? Ale co Oro jest temu winien? On cię nie obraża więc przestań mu śmiecić. Zgłaszaj mu wpisy łamiące regulamin i już. Oro ma anielską cierpliwość, ale jak mu będziesz dalej robił burdel na blogu to może się to dla ciebie źle skończyć.
Niczemu oro nie jest , winien . Elrond 123 dante 99 Ryloth i sentia mają bzika na punkcie pisowni , dla mnie to temat męczący . powinien być podjęty krok , by im uświadomić aby za mną nie chodzili . To nie były ich zaczepki , tylko dręczyli mnie . I pewnie masz na myśli że ; oro mi zablokuje dostęp do swego bloga , czy bana mogę dostać ?
Słuchaj, oni tylko chcą, żebyś popracował nad pisownią. Odpowiedz mi na jedno pytanie: Czy szanujesz kraj w którym mieszkasz?
Wszystko zależy , jakich ludzi napotkam ale ogólnie tak szanuje kraj w którym mieszkam .
Skoro szanujesz kraj to musisz również szanować język jakim się posługujesz, czyli pisownie też musisz szanować.
Ja pisania ręcznego , już nie uznaje . Wole już pisać na komputerze . Napisałem ci , w czym jest bardzo duża szansa , aby spam na blogu oro sie skończył patrz post niżej .
Jeżeli Elrond 123 dante99 Ryloth i sentia przestaną za mną chodzić i czepiać sie mnie o pisownie , to jest bardzo duża szansa że spam na blogu oro sie skończy .
Nie zrozum mnie źle ale ; Pierwsze słyszę , aby pisownie szanować równie dobrze jak własny kraj . Dopiero od gruby użytkowników na filmweb , sie tego dowiedziałem . Nikt przed nimi tego mi nie mówił , ani nie pisał .Nie ściemniam tutaj
To chyba oczywiste, że skoro szanujesz swój kraj to szanujesz również język jakim się posługujesz. Rodzice nawet tego cię nie nauczyli?
To jest groźba i to na dodatek wymierzona w Oro. Powinienem to zgłosić, bo z tego co napisałeś wnioskuje, że będziesz spamował na blogu moda dopóki nie przestaną się czepiać twojej pisowni.
To nie dotyczy oro tylko administracji filmweb . Zresztą dla mnie , czepianie sie o pisownie nie jest normalne .
Jak nie dotyczy Oro? Przecież napisałeś: "jest bardzo duża szansa że spam na blogu oro sie skończy ." - W końcu to na jego blogu spamujesz. To jak go to nie dotyczy?
Nie ma znaczenia czy to ty, czy twój bratanek. Zostało to napisane z twojego konta, więc twoje konto poniesie konsekwencje.
Potraktowałeś to na poważnie ? . Ja nie traktuje na poważnie tego co pisze to tylko internet . Przypiąłeś sie do mnie jak rzep do psiego ogona .
Raczej konsekwencje powinny spotkać tego co to pisze . Nawet jeśli pisze z nie swojego konta . Oro prosił cie byś już do mnie nie pisał .
Ale jakie go mogą spotkać konsekwencje skoro nie posiada konta? Ty dzielisz z nim swoje konto, więc jesteś współwinny. Jeśli mi nie wierzysz to spytaj się Oro, na pewno napisze ci to samo co ja.
"gdy czas na to przyjdzie ." - a co ty Gandalf jesteś? Napisz mi jeszcze: "Wypatrujcie mnie piątego dnia o świcie, o brzasku patrzcie na wschód."
Nie jestem Gandalf , tylko Son Goku . I wcale o 5 rano cie nie wypatruje . Gdyż nie mieszkam na wsi , tylko w stolicy Polski . Nick AZ42 wprowadziłem , z nudów .
Ta czteroosobowa rodzina , mi groźbę postawiła . Jak będziesz chciał wyjawię ci jaką groźbę mi dali . Moge ci nawet dać linka do tego tematu , gdzie mi tak napisali .
Jaka "czteroosobowa rodzina"? Co ty znowu bredzisz? Bawisz się w wirtualny teatrzyk kukiełkowy?
Tak sie dowiedziałem od Ryloth . Sentia to jego narzeczona , zaś Elrond 123 [ to jego przybrany syn ] zaś dante99 to jego pierworodny .
Wolę być jego złym bratem, który w "młodości" przegrał z nim walkę o Twoje względy. Mimo to obiecałem sobie, że będziesz moja i zniszczę wszystkich, którzy spróbują mi w tym przeszkodzić! Nic nie stanie nam na drodze do szczęścia! Huahahahaha (złowieszczy śmiech).
Trochę zrobi się z tego "Moda na sukces", ale co tam. Jak się bawić to na całego :)