Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261436
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Nuda

ocenił(a) film na 5

Bardzo sie zawiodłem na tym filmie. Jak dla mnie był strasznie nudny, jak siedziałem w kinie doszło do takiego momentu że modliłem sie zeby ten film sie juz skończył. i brakowało mi w nim tego czegoś co było w poprzednich częściach. Pewnie fani gwiezdnych wojen sie ze
Mną nie zgodzą ale
To jest tylko moje zdanie. ⠀⠀

użytkownik usunięty
Zieminski

Podobnie jak ty uważam , że ta część sw jest nudna .

ocenił(a) film na 5

Coś ty za burdel znowu zrobił na blogu Oro?! Przecież Oro ci pisał, że masz wklejać tylko linki do wpisów, które łamią regulamin, a nie spamować na całego! Co to w ogóle jest: "Oro czy według ciebie sentia słusznie mi pisze ? wraz ze swoimi synami dante i Elrond a także narzeczonym , uparła sie by mnie pilnować ." - Nie możesz pisać na blogu moda takich bzdur "czy według ciebie sentia słusznie mi pisze", napisz może jeszcze: Oro czy według ciebie będzie jutro padać? Czy mam założyć czapkę? Poza tym z jakimi synami? Z jakim narzeczonym? O czym ty znowu piszesz?!

Nie będę ci dokuczał, bo wiem, że jesteś upośledzony, ale nie możesz się tak zachowywać. Przestań spamować na blogu Oro. Zgłaszaj mu tylko wpisy łamiące regulamin i tyle! Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz.

użytkownik usunięty
matysek150

Oro sam mnie prosił o to by mu zgłaszać , zaczepki ze strony [ Elrond 123 i dante99 Ryloth sentia ] Dam ci dowód na to
tak mi napisał wczoraj ;Az42 o to właśnie chodzi, nie odpisuj a zgłaszaj mi, jeśli się nie uspokoją zadziałam dalej, ale pamiętaj pod jednym warunkiem - NIE ODPISUJESZ IM. Przesłałem ci dowód , jak masz dalej wątpliwości pogadaj z oro .

ocenił(a) film na 5

No to zgłaszaj, ale nie wypisuj takich bzdur jak:

- "co myślisz oro ? Czy twoim zdaniem dante słusznie napisał na mój temat i to na twoim blogu ?"

- "jak widzisz oro ja do dante już sie nie odzywam , i on jeszcze nie rozumie czemu . Odnosze oro wrażenie że ; pewien użytkownik , co mnie wczoraj oczerniał , nie rozumie że ; mam prawo pełne , do wyrażania swoich opinii . A on ze swoim braciszkiem i rodzicami , ,mnie wczoraj ostro zjechali . W dodatku postawili mi groźne w stylu ; Trzeba cie adaptować , twoi rodzice są chorzy psychicznie . I obawiam sie że przyślą kogoś , aby zabrali mnie od moich rodziców ."

- "i napisał nowy prowokacyjny komentarz ."

- "do senti też już sie oro nie odzywam , natomiast ona przyszła i wyzywa mnie na twoim blogu . Zwróć proszę jej uwage , jest przekonana że tobie przeszkadzają moje zgłoszenia ."

- "Oro czy według ciebie sentia słusznie mi pisze ? wraz ze swoimi synami dante i Elrond a także narzeczonym , uparła sie by mnie pilnować ."

Powyższe przykłady to są same bzdury! Spam w najczystszej postaci! Zgłoszenie wygląda tak:

- "oro w jednym ze swoich postów , dante mnie obraża http://www.filmweb.pl/film/Warcraft%3A+Pocz%C4%85tek-2016-33... "

Widzisz różnice?! Podawaj tylko i wyłącznie linki, rozumiesz?!

użytkownik usunięty
matysek150

Jak ochłoniesz pogadamy . Pisząc coś takiego , byłem lekko zdenerwowany z powodu zaczepek dante99 i sentia .Będę musiał , dla innej osoby na filmweb założyć konto . Bo kto inny korzysta , i wypisuje te brednie na blogu oro .

ocenił(a) film na 5

Ale przecież ja jestem spokojny, to ty musisz ochłonąć skoro byłeś zdenerwowany. Zobaczysz, że Oro usunie te twoje bzdury, zresztą sam ci o tym kiedyś pisał.

użytkownik usunięty
matysek150

Nie robił bym czegoś takiego , jak by nie zaczepki ze strony Elrond 123 dante 99 i sentia Ryloth . Jak by sie mnie nie czepiali [ z powodu pisowni ] , nie robił bym tego spamu na blogu oro . Uwierz mi to z ich powodu to , nie robię tego umyślnie tylko przez nich

ocenił(a) film na 5

Czyli spamujesz na blogu moda, bo cię zaczepiają? Ale co Oro jest temu winien? On cię nie obraża więc przestań mu śmiecić. Zgłaszaj mu wpisy łamiące regulamin i już. Oro ma anielską cierpliwość, ale jak mu będziesz dalej robił burdel na blogu to może się to dla ciebie źle skończyć.

użytkownik usunięty
matysek150

Niczemu oro nie jest , winien . Elrond 123 dante 99 Ryloth i sentia mają bzika na punkcie pisowni , dla mnie to temat męczący . powinien być podjęty krok , by im uświadomić aby za mną nie chodzili . To nie były ich zaczepki , tylko dręczyli mnie . I pewnie masz na myśli że ; oro mi zablokuje dostęp do swego bloga , czy bana mogę dostać ?

ocenił(a) film na 5

Słuchaj, oni tylko chcą, żebyś popracował nad pisownią. Odpowiedz mi na jedno pytanie: Czy szanujesz kraj w którym mieszkasz?

użytkownik usunięty
matysek150

Wszystko zależy , jakich ludzi napotkam ale ogólnie tak szanuje kraj w którym mieszkam .

ocenił(a) film na 5

Skoro szanujesz kraj to musisz również szanować język jakim się posługujesz, czyli pisownie też musisz szanować.

użytkownik usunięty
matysek150

Ja pisania ręcznego , już nie uznaje . Wole już pisać na komputerze . Napisałem ci , w czym jest bardzo duża szansa , aby spam na blogu oro sie skończył patrz post niżej .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
matysek150

Jeżeli Elrond 123 dante99 Ryloth i sentia przestaną za mną chodzić i czepiać sie mnie o pisownie , to jest bardzo duża szansa że spam na blogu oro sie skończy .

ocenił(a) film na 5

Czyli swój kraj szanujesz, ale pisowni nie poprawisz? Jak tak można?

użytkownik usunięty
matysek150

Nie zrozum mnie źle ale ; Pierwsze słyszę , aby pisownie szanować równie dobrze jak własny kraj . Dopiero od gruby użytkowników na filmweb , sie tego dowiedziałem . Nikt przed nimi tego mi nie mówił , ani nie pisał .Nie ściemniam tutaj

ocenił(a) film na 5

To chyba oczywiste, że skoro szanujesz swój kraj to szanujesz również język jakim się posługujesz. Rodzice nawet tego cię nie nauczyli?

użytkownik usunięty
matysek150

zgadłeś nie nauczyli mnie nawet tego . Uczyli mnie innych rzeczy

ocenił(a) film na 5

To jest groźba i to na dodatek wymierzona w Oro. Powinienem to zgłosić, bo z tego co napisałeś wnioskuje, że będziesz spamował na blogu moda dopóki nie przestaną się czepiać twojej pisowni.

użytkownik usunięty
matysek150

To nie dotyczy oro tylko administracji filmweb . Zresztą dla mnie , czepianie sie o pisownie nie jest normalne .

ocenił(a) film na 5

Jak nie dotyczy Oro? Przecież napisałeś: "jest bardzo duża szansa że spam na blogu oro sie skończy ." - W końcu to na jego blogu spamujesz. To jak go to nie dotyczy?

użytkownik usunięty
matysek150

to nie ja pisałem tylko kto inny

ocenił(a) film na 5

Nie ma znaczenia czy to ty, czy twój bratanek. Zostało to napisane z twojego konta, więc twoje konto poniesie konsekwencje.

użytkownik usunięty
matysek150

Potraktowałeś to na poważnie ? . Ja nie traktuje na poważnie tego co pisze to tylko internet . Przypiąłeś sie do mnie jak rzep do psiego ogona .

ocenił(a) film na 5

Nieważne jak ja to traktuję, ważne jak to Oro potraktuje.

użytkownik usunięty
matysek150

Raczej konsekwencje powinny spotkać tego co to pisze . Nawet jeśli pisze z nie swojego konta . Oro prosił cie byś już do mnie nie pisał .

ocenił(a) film na 5

Ale jakie go mogą spotkać konsekwencje skoro nie posiada konta? Ty dzielisz z nim swoje konto, więc jesteś współwinny. Jeśli mi nie wierzysz to spytaj się Oro, na pewno napisze ci to samo co ja.

użytkownik usunięty
matysek150

Spytam sie go o to gdy czas na to przyjdzie .

ocenił(a) film na 5

"gdy czas na to przyjdzie ." - a co ty Gandalf jesteś? Napisz mi jeszcze: "Wypatrujcie mnie piątego dnia o świcie, o brzasku patrzcie na wschód."

użytkownik usunięty
matysek150

Nie jestem Gandalf , tylko Son Goku . I wcale o 5 rano cie nie wypatruje . Gdyż nie mieszkam na wsi , tylko w stolicy Polski . Nick AZ42 wprowadziłem , z nudów .

ocenił(a) film na 5

Hahaha, za ten tekst masz mistrza :D

matysek150

Adwokat Oro się znalazł. Już się tak nie podlizuj...

użytkownik usunięty
matysek150

Ta czteroosobowa rodzina , mi groźbę postawiła . Jak będziesz chciał wyjawię ci jaką groźbę mi dali . Moge ci nawet dać linka do tego tematu , gdzie mi tak napisali .

ocenił(a) film na 5

Jaka "czteroosobowa rodzina"? Co ty znowu bredzisz? Bawisz się w wirtualny teatrzyk kukiełkowy?

użytkownik usunięty
matysek150

Tak sie dowiedziałem od Ryloth . Sentia to jego narzeczona , zaś Elrond 123 [ to jego przybrany syn ] zaś dante99 to jego pierworodny .

ocenił(a) film na 5

Ryloth ci tak napisał?

użytkownik usunięty
matysek150

tak jeśli nie wierzysz , spytaj sie go

użytkownik usunięty
matysek150

Teraz zobacz kto inny , niż ja robi burdel na blogu oro .

matysek150

Buahahahaahaha......Matyś chcesz być szwagrem Rylotha?

ocenił(a) film na 5
sentia

Wolę być jego złym bratem, który w "młodości" przegrał z nim walkę o Twoje względy. Mimo to obiecałem sobie, że będziesz moja i zniszczę wszystkich, którzy spróbują mi w tym przeszkodzić! Nic nie stanie nam na drodze do szczęścia! Huahahahaha (złowieszczy śmiech).

Trochę zrobi się z tego "Moda na sukces", ale co tam. Jak się bawić to na całego :)

matysek150

Niezłe Love Story :)

matysek150

I tak nie poruchasz

Imitation

Daję lajka. :D