Ja bardzo bym chciał żeby obsada tej siódmej części wyglądała tak:
Mark Hamill - Luke Skywalker
Harrison Ford - Han Solo
Carrie Fisher - Leia Solo
Billy Dee Williams - Lando Calrissian
Peter Mayhew - Chewbacca
Ahmed Best - Jar Jar Binks
Anthony Daniels - C-3PO
Kenny Baker - R2-D2
John Boyega
Daisy Ridley
Crystal Clarke
Pip Andersen
Lupita Nyong'o
Simon Pegg
Billie Lourd
Tom Cruise
Oscar Isaac
Andy Serkis
Domhnall Gleeson
Max von Sydow
Adam Driver
Poza tym powinny tam występować, duchy zmarłych jedi! Myślę że będzie tam Anakin Skywalker, ale jestem na 90 % pewien że zagra go Hayden Christensen, chyba że odtworzą jakoś komputerowo obraz Sebastiana Shawa. Yoda, wiadomo że Frank Oz! Qui-Gon Jinn, tu chyba też z góry wiadomo że zagrałby go Liam Neeson! Ewentualnie mógłby wystąpić Mace Windu i tu chyba też z góry wiadomo że wtedy zagrałby go Samuel L. Jackson. I teraz jest problem z Obi-Wanem! Bo niestety Alec Guinness już nie żyje... Chyba że jakoś komputerowo go wtedy odtworzą, tylko ciekawe czy wtedy będzie wymieniony w obsadzie??? Pewnie każdy z was się zastanawia, co robi tu Jar Jar Binks??? Już wyjaśniam! Powinien wystąpić dlatego że, nie umarł przecież w nowej trylogii, a w szóstym epizodzie, występuje przez 10 sekund na Naboo, skaczę po dachu wieżowca i krzyczy "Misa szczęśliwa"!!!
Dla mnie Jar Jar mógłby się pojawić - żeby pokazać jego śmierć!!! Buhahaha!!! ;D
A co do duchów, raczej mi się zdaj, że ducha Obi-Wana grałby Ewang McGregor, tylko ucharakteryzowany, poza tym to duch, duchy mogą zmieniać swój wiek i wygląd. ;D
Nie rozumiem! Dlaczego to nie jest dobry pomysł??? Coś takiego raczej by się nie zdarzyło, dlatego że "Ani" wrócił na jasną stronę, a w dodatku on już przecież nie żyje... Teraz jest tylko zjawą, w dodatku nie wygląda już jak starzec (czyli tak jak w pierwotnej wersji szóstej części) tylko wygląda teraz tak jak w drugiej no i trzecie części!!!
Mam newsa!!! Dzięki Wikipedii, dowiedziałem się że w obsadzie ma być jeszcze jakaś Gwendoline Christie. Dziwne że na filmwebie nikt tego nie zapowiedział, ale skoro tak twierdzi Wikipedia, to raczej tak będzie.
"Ja bardzo bym chciał żeby obsada tej siódmej części wyglądała tak" zrozumiałem tak, jakby była to twoja "lista marzeń", więc zwyczajnie potwierdziłem jej angaż.
Wiesz, jestem prawie pewien że ta lista będzie tak wyglądać, poza tym na pewno będzie tam ktoś jeszcze :)
Brie Larson w wywiadzie powiedziała, że dość sporo rozmawiała ostatnio z Abramsem. Może ona.
Christina Chong jest kolejną do wzięcia udziału w tej trylogii, może ona tam wystąpi ;)
Wiesz, co do duchów to na 100 % jestem pewien że będą Anakin, Obi-Wan, Qui-gon i Yoda. Myślę że ewentualnie mogliby jeszcze wystąpić Windu i Ki-Adi-Mundi.
Wiesz to niegłupi pomysł! Na razie zgaduję że Adam Driver i Max Von Sydow będą grali czarne charaktery. Sydow będzie grał Lorda Sith, a Driver jakiegoś fajnego mando :) Może na dodatek Sydow będzie miał swojego ucznia, a Sidious jako duch będzie znów coś knuł. Albo to Sydow będzie uczniem Sidiousa.