Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261628
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Luke Skywalker przejdzie na Ciemną Stronę Mocy i własnoręcznie ukatrupi
Hana Solo - to info mam od kolesia, który ma "PEWNE NA BANK" źródła...

Nie wiem czy to prawda czy fałsz, ale ku*ewsko mi to NIE leży!!! :///

Znawca_Tematu

No way... :(

MrBaggins

Spokojnie, dzwoniłem do Abramsa i mówił, że to nieprawda. Rozważali co prawda taki wariant, ale głównym złym będzie Jar Jar Binks, który mści się na wszystkich pozostałych przy życiu bohaterach za marginalizacje jego udziału w kolejnych częściach Gwiezdnej Sagi.

PaladinRage

Zarty zartami ale tego typu "spoilery" jak sie czyta to rece opadaja....

MrBaggins

Powyższy "spoiler" rzucił mi pewien goguś stwierdzając do mnie:
"Mam w robocie paru po*ebów filmowych i oni wiedzą wszystko!".

Dlatego mam ku*ewską nadzieję, że to tylko ploty, bo nie przeżyję
tej premiery w Kinie - przy takim obrocie sprawy! :///

ocenił(a) film na 8
Znawca_Tematu

Już któryś raz to czytam, coś musi być na rzeczy. To że Solo umrze to jak dla mnie pewnik- ponoć Ford przystał na ofertę zagrania tylko temu, żeby "skończyć" historię tej postaci...

Dodatkowy spoiler- ponoć Han poświęci się dla swojego syna, co i tak pójdzie na marne, bo ten będzie głównym złym w 2 i 3 części (chodzi o Drivera).

Jeśli to prawda, to twórcy odjechali w stronę straszliwej dramy, to brzmi jak z jakiegoś horroru :D Nowa trylogia będzie najbardziej pesymistyczną i ponurą z dotychczasowych :D

Fass_

No to ku*ewsko ŹLE się to zapowiada, skoro (fonetycznie!) Sky-wal-ker roz*ebie Hana i te sprawy...!!! :///
A teraz 2 pytanka na szybko:
* Czemu Luke przejdzie na stronę Zła??
* I kto do ku*wy nędzy stawi czoło złemu Skywalkerowi?!?!

ocenił(a) film na 8
Znawca_Tematu

Nie wiadomo. Być może po ukatrupieni Hana Luke znowu się nawróci :P A ze złymi będzie pewnie walczyć śliczna Daisy Ridley która na bank będzie córką Hana i Lei.

ocenił(a) film na 7
Fass_

Na bank, na bank...
Na bank to w Jurassic Parku 3 miał być liopleurodon i suchomim (Pamiętam co się fani kłócili czy będą).
Nie wierzę żadnym informacją które nie są bezpośrednio potwierdzone przez Abramsa.

Znawca_Tematu

Luke przejdzie na stronę zła, bo odrodzony Imperator zaproponuje mu w zamian za to batonika. Mniej więcej tyle samo sensu, co filmowy upadek Anakina. Nie jest jeszcze wiadomo, kto zagra batonika, ale wiadomo, że walczą aktorzy z Milky Waya i Marsa.