Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261454
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Uznałem że ta część filmu powinna dziać się 400 lat po wydarzeniach z VI części.
Zachowano by całe uniwersum, a można by wymyślić coś zupełnie innego. Wprawdzie brakowałby innych bohaterów, ale kto nie powiedział że niemożna by dać z nimi retrospekcji.

A samą starą trylogie i młodszą trylogie obsadzić w filmie jako "galaktyczną legendę".

Pewnie nikt tego nie przeczyta, ale już taki jestem mam we łbie mnóstwo pomysłów i gdzieś to muszę wylewać.

użytkownik usunięty
Bilet95

jest już seria "Legacy",komiksy co prawda ale całkiem fajne-opowiadają o losach Kola i Cade'a Skywalkera:)

użytkownik usunięty

Ale te komiksy , dzieją sie 130 lat po Powrocie Jedi . I już nie są w kanonie disney je unieważnił .

użytkownik usunięty

wiem,ale to ciekawa seria,poza tym co z tego że unieważnił?dla fanów były i pozostaną

użytkownik usunięty

A no to z tego że , disney będzie robił uniwersum sw po swojemu . Mimo że dla fanów sw pozostaną te komiksy w kanonie .

użytkownik usunięty

niech robi,ja na następny film disneya nie idę

użytkownik usunięty

Ja też raczej nie pójde , na kolejny film disneya . Proponuje ci zobaczyć Warcraft Początek

użytkownik usunięty

Przecież Warcraft, szykuje się na kupsztala.

użytkownik usunięty

Za Warcrafta disney nie odpowiada , tylko blizzard . Nie znasz tej firmy a ja tak . I przekonany jestem , że ten film okaże sie lepszy niż Przebudzenie Mocy .

użytkownik usunięty

Zajrzyj na forum Warcrafta Początek , i przekonasz sie jak bardzo wielu czeka na ten film .

użytkownik usunięty

Uważaj na grupę osób np na Elrond 123 i Ryloth . To kujony od siedmiu boleści , są przekonani że każdego ortografia interesuje .

użytkownik usunięty

uważam

użytkownik usunięty

Zobacz sobie przechwałki kujonów , w tym temacie . http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/Nie+wiem+czyja+to+wina...,2765532?page=8#post_14338424 . Daj znać co sądzisz o tym .

użytkownik usunięty

niezła rozróba...uwzięli się

użytkownik usunięty

A widzisz z ich punktu widzenia, mam słabą pisownie . I przekonani są , że wszystkich to wkurza .

użytkownik usunięty

trochę masz:D ale to nie daje im prawa wyzywać i obrażać ludzi.

użytkownik usunięty

Proponuje Ci zacząć zachowywać sie jak mężczyzna, a nie rozpłakana dziewczynka.

użytkownik usunięty

Jeżeli przekonany jesteś , że zachowuje sie jak rozpłakana dziewczynka. A nie mężczyzna to masz takie prawo .

użytkownik usunięty

Disney nie robi komiksów SW, tylko Marvel.

użytkownik usunięty

Zle zrozumiałeś , mój wpis . Nie miałem na myśli komiksów sw tylko cały poprzedni kanon .

użytkownik usunięty

Komiksy też wliczają się w kanon.

Myślisz co piszesz?

użytkownik usunięty

Raczej ty nie myślisz co piszesz

użytkownik usunięty

Po prostu napiszcie, że od początku byliście na nie, bo disney wywalił 30 lat tasiemca w śmietnik.

Kogo obchodzi, że Marvel robi obecnie naprawdę fajne rzeczy z SW w komiksach. Wywali kanon uje!

30 lat tasiemca, bez restartów, ktoś normalny z ograniczonym czasem to w ogóle ogarniał?

użytkownik usunięty

nie byłem na nie,poza tym nigdy nie czytałem ani książek ani komiksów,poza "dark empire" i "legacy"-zrobiłem to z ciekawości.Wywalili-trudno.Star Wars jest na tyle bogatym światem, że każdy znajdzie coś dla siebie.