Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261561
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Kilka godzin temu oficjalna strona internetowa sagi poinformowała o tym, kto za co będzie odpowiadał w najnowszej
części sagi. Jeśli komuś nie chce się czytać po angielsku, zamieszczam tłumaczenie:

http://giznet.pl/moc-jest-silna-w-epizodzie-7/

ocenił(a) film na 3
ajemik

Kilka godzin temu? Chyba jakieś 30.

ocenił(a) film na 9
Apophis_

Tak, filmweb pokazuje "wczoraj", zamiast daty. Moją informację przekazałem o 2 rano (w nocy, jak wolisz) 25 października, także na kilka godzin przed informacją, która pojawiła się w formie newsa na filmweb. Dziękuję.

ocenił(a) film na 3
ajemik

Bądźmy dokładni, w nocy z 25 na 26 października, o 2, a news na Oficjalnej stronie Star Wars pojawił się 24 października wieczorem, czyli jest już dość stary.

Jestem natomiast w szoku, że FilmWeb już wrzucił newsa u siebie, zwykle mają opóźnienie tygodniowe (nie mówią już o tym, że idiotyczne plotki podają jako sprawdzone wiadomości) :D

ocenił(a) film na 9
Apophis_

2 rano/w nocy 25 października to dosyć precyzyjne wyjaśnienie, w końcu nie napisałem o 14 ;) Fakt faktem, news na oficjalnej stronie pojawił się około 22, o ile dobrze pamiętam, dnia wcześniejszego. Prawda, że stary, ale dziwi mnie, że Filmweb jest aż tak opóźniony w podawaniu informacji względem sporej ilości innych stron. Podobno portal o filmach ;)