Tak jak wyżej. Zamierzam iść na premierę filmu w Krakowie i nie wiem które kino wybrać pod względem wielkości ekranu, wygodą i jakością projekcji. Dziękuję za każdą informację związaną z tematem =D.
Jeśli seans 2D to wybór jest duży i nie będę doradzać. Jeśli wersja 3D to polecam IMAX - nie zawiodłem się tam na jakości obrazu 3D + specyficznie obsadzone fotele (osoba przed tobą siedzi dużo niżej niż w standardowych salach) zapewniają komfort oglądania nawet dla bardzo niskich osób. Osobiście nie udało mi się zaklepać biletów na seans w kinie IMAX, ale za to wypróbuje nową technologię 3D DepthQ w kinie sieci helios. W każdym razie radzę spieszyć się z zakupem biletów. Wczoraj chciałem kupić na 18 grudnia i niestety miejsca były w większości już pozajmowane (na 3d z napisami). Udało mi się zaklepać bilety na sobotę 19 grudnia.
btw - Ten film roz****doli BoxOffica.
Zapomniałem dodać w sumie najważniejszą informację , że zamierzam iść tylko i wyłącznie na 2D Napisy. Dzięki za info ale dla mnie 3D jest drażniące w trakcie filmu, obraz jest ciemniejszy a efektów jest zazwyczaj jak palców na dłoni. Tak czy siak dzięki, że odpowiedziałeś =D
Ja szykuje sie na film w Łodzi do Sukcesji idę. Nowy ekran 4K więc wierze, że bedzie pogrom. Marsjanin to była istna żyleta.