5 kwietnia premiera dvd/blu-ray.
Wersje w necie przeważnie są ok 10-15 dni wcześniej.
20-25 marca powinna pojawić się wersja w dobrej jakości.
Z tego co mi jest wiadome , to premiera na dvd , Przebudzenia Mocy będzie za pół roku . Więc kwiecień lub maj powinno , być na dvd i Bluray .
kwiecień to nie pół roku od grudnia do kwietnia jest 5 miesięcy nie wliczając grudnia 4
nie chodzę w tej chwili za tobą! skomentowałem twoją błędną wypowiedz ponieważ wprowadzasz ludzi w błędy...
To z tobą , jest coś zdecydowanie nie porządku , bo nie ważne co napisze na Filmweb , ty pierwszy mnie krytykujesz . I zarzucasz mi ; kłamiesz .
każdy użytkownik ma prawo kogoś skrytykować na filmwebie jeśli ktoś nie ma racji. Podaje błędną informację o premierze na dvd czy cokolwiek innego. O ile ten ktoś nie wyzywa to ma prawo. Więc w niczym nie łamię regulaminu, po to jest forum by komentować posty użytkowników. Chcesz być indywidualistą to stwórz sobie facebooka, zrób sobie grupę fanów i na tej grupie podawaj błędne informacje.
no bo podał że film wychodzi pół roku po premierze, skomentowałem ale jego to sprowokowało rzecz jasna...
Nie wiem czy jest ci wiadome , ale sw to moje drugie ulubione uniwersum . A pierwsze ulubione uniwersum to dragon ball . Po za tym flower 34 , wielokrotnie , wypowiada sie za wszystkich zamiast za siebie .
zobacz to https://www.youtube.com/watch?v=DYgJ6boSRBk . Tu jest triler DB , połączony z tekstami sw . Według mnie , autor tego trilera , miał dobry pomysł , ale powinien był włożyć teksty z dragon balla .
to podobnie jak ty, ja przynajmniej nie piszę że premiera na dvd jest za pół roku skoro w kwietniu jest premiera to jakim cudem jest to pół roku?
prosta matma
w grudniu była premiera ale końcówka grudnia więc można go nie liczyć
styczeń jeden miesiąc
luty drugi miesiąc
marzec trzeci miesiąc
kwiecień czwarty a pół roku to jest 6 miesięcy
nie no trochę racji masz i wstydzę się tego ale nie umiem się powstrzymać :)
spoko :)
jest szczery zwiastun Przebudzenia Mocy?
ok spoko :) ehhh ja chcę już coś nowego z Civil War a w ogóle zbieram kasę teraz na maraton Pottera :) jeśli będzie w listopadzie <3 <3 <3
tak bym chciał taki maraton
ps. już planujesz kiedy idziesz na BvS?
Idę na Prima Aprilis.
Fajnie by było gdyby trailer CW był na 16 volu(na moim ;) )Ale raczej będziw na 14...
ja obstawiam na 13 volu :D choć wolałbym na moim choć nierealne bo to 18 vol będzie. Na twoim obstawiam spoty :) na 14 plakaty :)
Sam sobacz ja pisze do flowera ; Ochłoń nim coś napiszesz , I on a a nie ja dąży do wywołania kłótni .
Nie przesadzasz trochę ? Obaj przecież doszliśmy do tego samego wniosku , a to nie oznacza papugowanie .
do jakiego wniosku? i od kiedy masz wnioski? człowieku nawet nie chce mi się zgadywać bo i tak nie wiesz co to wniosek...
Sam kłótnie wstrzymasz , nie ja . Wiem co to jest wniosek oznacza to ; Że obaj sie ze sobą zgadzamy . Więc ochłoń trochę nim coś napiszesz .
żarty sobie ze mnie stroisz? to nie jest wniosek. Można dojść do wniosku nie zgadzając się...
i nie nie mów mi że tak cię uczono w dawnej szkole. Mam dość tych historyjek ...
Widać po twoich wypowiedziach , że dążysz do wywołania kłótni . Ja zachowuje pełny spokój .
Nie masz dowodu na to że cokolwiek po tobie powtarzam, więc powtórzę ci ; Ochłoń nim coś napiszesz .