Co za CHAMSTWO! Przy tak dużej premierze, jak GW, powinni zrobić światową premierę jednakową dla całego Świata, z uwzględnieniem jedynie zmiany czasowej. Wielka mi podnieta z premiery 18 XII skoro niektórzy będą mogli film oglądać już od 8 dni!!!
Przecież premiera odbędzie sie 18 grudnia na całym świecie , jednak słyszałem że nowszą sage sw ponoć można w sieci obejrzeć .
Nieprawda, w USA 14 grudnia jest oficjalna premiera Disneya dla szefostwa, vipów, aktorów, mediów itp. Normalna premiera w Stanach jest 18 grudnia. Najwcześniej film będzie m.in w Wielkiej Brytanii (15 XII) i Francji (16 XII)
http://www.imdb.com/title/tt2488496/releaseinfo?ref_=tt_ql_6
Nie ma nigdzie premiery 10 grudnia....od 14 grudnia będzie wiadomo wszystko na temat filmu więc jak najdalej od internetu.....
Akurat dzięki różnicy czasu to zobaczymy film szybciej niż Amerykanie. :> Zarówno w Polsce, jak i USA premiera jest 18 grudnia. Jak już wspomniałem powyżej, pierwsze pokazy zaczynają się 14 grudnia, ale to oficjalna premiera, nie dla zwykłego ludu. Potem to samo w Londynie, a dopiero od 16 zaczynają się normalne pokazy.
I tak mamy lepiej niż w Chinach, bo tam premiera dopiero 9 stycznia.