Od dnia kiedy założyłem konto na fillmweb , nie byłem niedorozwinięty . Więc nie wiem , dzieciaku z skąd ci to do głowy przyszło , gość o nicku roman876 zapytał , tylko jaka jest ulubiona postać sw , od siebie dodał że Lord Vader . I to ty nie ja z niego sie naśmiewałeś , więc ; kto tu jest niedorozwinięty ?????? .
wyslac ci na pw screen z twoich rozmów jak mówiłeś ze byłeś w "specjalnej" szkole ?
Moja postacią też jest lord Vader i Ahsoka Tano [ mimo że to postać , animowana ] .
Nie zgadzam sie , z tobą , ponieważ ; jest to animowana kontuacja sw . I ciekawe ilu jest takich ,jak ty którzy wojny klonów krytykują .
Jak sądzisz czy ; Zle że wymieniłem Ahsoke tano , jako ulubioną moją postać z sw ; mimo że to postać animowana ? .
C3PO, Yoda, Chewie, Imperator, Maz Kanata, Boba Fett, Snoke za dużo wymieniania :D
gościu musiał sie , pomylić , to jest imie i nazwisko aktora nie postaci . Tu źródło https://pl.wikipedia.org/wiki/Samuel_L._Jackson
Z Przebudzenia Mocy Kylo Ren, a z całego uniwersum Gwiezdnych Wojen Generał Grievous :D
Kylo Ren ( ponieważ jego postać nie jest taka oczywista) 
Poe jest świetny i BB8 

Z poprzednich to oczywiście 
Han Solo i Vader