http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/1902739_99948437680698 1_7413843311725112891_n.jpg?oh=8146bdd62fc5d256f3a34a2d5ed984d6&oe=57384D98
Jaki jest wasz ranking walk z Gwiezdnych Wojen?
Mój
1. Darth Vader vs Luke Imperium Kontratakuje
2. Kylo Ren vs Rey i Finn Przebudzenie Mocy
3. Yoda vs Palpatine Zemsta Sithów
4. Darth Vader vs Obi Wan Kenobi Nowa Nadzieja
5. Darth Vader vs Luke Powrót Jedi
6. Windu vs Palpatine Zemsta Sithów
7. Yoda vs Dokuu Atak Klonów
a wasze?
1) Darth Vader vs Luke Skywalker ("Imperium kontratakuje") / Darth Vader vs Luke Skywalker ("Powrót Jedi") - Nie jestem w stanie wybrać między tymi dwoma pojedynkami, obydwa są EPICKIE :)
2) Obi-Wan Kenobi vs Darth Vader ("Nowa Nadzieja") - Zdaje sobie sprawę, że jest to kontrowersyjna decyzja, ale dla mnie ten pojedynek jest bardzo sentymentalny (pewnie dla tego, że był to pierwszy pojedynek na miecze świetlne jaki widziałem). Poza tym słowa: "I've been waiting for you, Obi-Wan. We meet again, at last. The circle is now complete. When I met you I was but the learner. Now, I am the master." - utkwią mi w pamięci do końca moich dni :)
3) Kylo Ren vs Rey i Finn ("Przebudzenie Mocy") - Klimatyczna walka w starym dobrym stylu, czego chcieć więcej :)
4) Anakin i Obi-Wan vs Dooku ("Zemsta Sithów") - Zwycięstwo Anakina w świetnym stylu :)
5) Yoda vs Imperator ("Zemsta Sithów") - Palpatine ciskający lożami senatu, coś pięknego :)
6) Darth Vader vs Obi-Wan Kenobi ("Zemsta Sithów") - Stanowczo za długi i momentami wręcz absurdalny, lecz mimo wszystko miał swoje dobre momenty :)
7) Qui-Gon Jinn i Obi-Wan vs Darth Maul ("Mroczne Widmo") - Epicka muzyka i całkiem dobra choreografia :)
8) Qui-Gon Jinn vs Darth Maul ("Mroczne Widmo") - Pojedynek na Tatooine - Krótki, ale naprawdę dobry :)
9) Obi-Wan vs Grievous ("Zemsta Sithów") - Przeciętny, tylko tyle mogę napisać.
10) Anakin, Obi-Wan i Yoda vs Dooku ("Atak klonów")- Tragiczna choreografia! Tylko moment w którym Anakin atakuje dwoma mieczami jest w porządku. Cała reszta - DRAMAT !!!
11) Mace Windu i "WIELKA TRÓJKA" vs Palpatine ("Zemsta Sithów") - TRAGEDIA !!! Nie mogę napisać niczego pozytywnego o tym pojedynku! "Wielcy Mistrzowie" padają ja muchy, a cała reszta to parodia!