Hej . Od premiery TFA minął rok ,i nawet ponownym obejrzeniu ,ta część sw NIE robi na mnie pozytywnego wrażenia . I TFA ma wady jak ; Baza Starlinker to gwiazda śmierci 3 , kantyna Mazz Katanna to Mos Aisly 2 , baza ruchu oporu identyczna jak na Yavin IV z Nowei Nadziei . Kiepskie walki na miecze świetlne zerowe efekty a co najważniejsze, to parodia Gwiezdnych wojen . .
Rozczarowanych TFA zachęcam, do obejrzenia łotra 1 . Zapraszam do podzielenia sie opiniami, negatywnymi do tego filmu .
"Zapraszam do podzielenia sie opiniami, negatywnymi do tego filmu ."
A jak ktoś podzieli się opinią pozytywną, to co zrobisz?
Jeżeli tobie podoba sie TFA ,to ok ale ; Podaj mi co według ciebie jest tam pozytywnego .
to ty chyba nie widziałeś Fantastycznej czwórki, Pikseli i wiele innych filmów 2015 roku. To są dopiero badziewia. SW nie jest żadnym badziewiem...
i chcesz wiedzieć jaki film jest badziewiem?
Harry Potter i Książę Półkrwi a właściwie książę półromansu. Nwm szkoda że nie rozumiesz że TFA to jest hołd dla fanów... a skoro jesteś fanem SW powinieneś dać chociaż 6 bo żadne badziewie to nie jest... no sorry
Przestań bredzić denisie właśnie że widziałem Fantastyczną czwórkę , i mi sie podoba . Co do sw tylko TFA mi sie NIE podoba , a części od I do VI to klasyka .
Bredzisz tak jakbyś sie napił czegoś . Nie wiem co ty pijesz ale ; Lepiej to odstaw ,bo ci szkodzi . Mój poprzedni temat zasmarowałeś . I z tym też chcesz to zrobić ? Ogarnij sie w końcu .
To pytanie powinieneś był skierować do użytkownika JakubOkatany [ denis ] . A nie do mnie
"kantyna Mazz Katanna to Mos Aisly 2" - po pierwsze pisze się Mos Eisley, a po drugie Mos Eisley to miasto a nie kantyna
"baza ruchu oporu identyczna jak na Yavin IV z Nowei Nadziei" - podobieństwa są ale identyczna na pewno nie jest
"Kiepskie walki na miecze świetlne" - w takim razie pojedynki na miecze w starej trylogii też są kiepskie
"zerowe efekty" - co to w ogóle znaczy ?
Dokładnie.. Obejrzałam w dniu premiery. Pierwsza reakcja; Zachwyt, lecz to było pewnie spowodowane emocjami podczas wyczekiwania filmu po prawie 10 latach po Zemście Sithów i zobaczenia ponownie starych bohaterów. Później podchodziłam do tego filmu 3 razy.. niestety nie daje rady tego obejrzeć;. 1/4 filmu była nawet dobra, ale potem Deja Vu
Pierwsze wrażenie to było.. ale po połowie straciłam zainteresowanie się nim i późniejsze dokładniejsze analizowanie filmu - rozczarowanie