czekałem na ten film zdobyłem bilety i poszliśmy z zoną. Film słaby , żeby nie powiedzieć nudny. Gra aktorska raczej nie powala :chyba " główna postać Afroamerykanin nie wiem skąd go wytrzasnęli podobnie jak z dziewczyna która odkrywa w sobie moce jedi no delikatnie mówiąc słaba. No i zakończenie Luk Skywalker stoi nad urwiskiem i nie wiem czy chce skoczyć czy może jest latarnia morską ? Nie mam pojęcia co reżyser chciał osiągnąć i co pokazać ale najwyraźniej nie wyszło :-(
Oglądałeś film w ogóle? Z tego co piszesz to można odczuć że nie i wiesz to z neta. Bo nic szczegółowego nie podałeś. Gra aktorska nie powala? Chyba cię po*jebało nie był to jakiś wysoki szczyt ale było bardzo, bardzo dobrze. I nie Luk tylko Luke.
Oglądałem film ten i wiele innych, A jeżeli uważasz że gra aktorska jest na wysokim poziomie to rozumiem że jesteś fanem filmów "Konik garbusek i przyjaciele" czytaj dalej konik tęczowa polanka dla dzieci od lat 4. Zatem nie obraża mnie albowiem ja nie obrażam Ciebie
Tssa? Możesz czepiać się wszystkiego ale nie gry aktorskiej. Kto zagrał źle? Ford? Ridley? Issac? Driver? Rozwiń ku*rwa myśl a nie piszesz coś co można napisać po przeczytaniu memów w internecie.
Też oglądałem ten film na "WIELKIEJ PREMIERZE" podzielam zadanie iż film nie jest najwyższego lotu. Efekty specjalne są niezłe lecz gra aktorska no pozostawia wiele do życzenia. Wg mnie ciekawszym i trzymającym w napięciu był film "Marsjanin" oraz "Zjawa" mimo iż ten ostatni trochę się ciągnie ale oprawa w bardzo dobrym stylu. 

Do forumowicza WTTW_FILM mam uwagę mniej agresji albowiem są to opinie i możesz się z nimi zgadzać lub nie ale każdy ma prawo do własnego gustu i nic Ci do tego kto jaką oceną wystawi takiej czy innej produkcji natomiast po twoich wypowiedziach typ '''....Chyba cię po*jebało.." , "Rozwiń ku*rwa myśl.." sadzę że warto kolego spędzić więcej czasu z książka w dłoni wówczas meteorytyka Ci się poprawi jak również nabierzesz więcej szacunku do bardzo bogatego.języka polskiego . Miłego dnia
Tssa? Jeden typ zakłada konto 3 lutego. Dostaje obwał ode mnie za brak argumentów. Przestaje pisać. Nagle pojawia się konto założone dzień później i tylko wypowiada się tutaj żeby mi odpowiedzieć i znowu argument o słabej grze aktorskiej. Śmierdzi multikontem jak ch*uj.
Też mi się wydaje że autor tego postu i jego sobowtór/ klon widzieli chyba coś innego, albo nie widzieli, albo siedzieli tyłem do ekranu. Ciężko jest cokolwiek sensownego napisać :) 

Jakby nie było, film bardzo dobry, szkoda że trochę a nawet bardzo jest to kalka Nowej Nadziei ale z drugiej strony......:)
Podobieństw sporo fakt. Ale, sprawdza się to jako dobre kino rozrywkowe więc czemu nie :)
Tak a świstak siedzi i zawija je w sreberka . Nie wiem i sam się zastanawiam czy aby powyższy autor nie pisze sam ze sobą ? Czy przypadkiem nie ma multikonta ? Mam swoje zdanie na temat filmu i nie dam się sprowokować do używana epitetów rodem ze słownika kowal kiedy uderzy się w palec. Każdy ma prawo do własnych wywodów niezależnie od wieku, kultury, doświadczenia które trzeba uszanować. A jeżeli uważasz że dostałem od ciebie" obwał " to myśl tak dalej i czuj się lepiej
Oj mój biedny, biedny człowieku jak mogę pisać z sam ze sobą skoro konto kolegi zostało założone zanim jeszcze filmweb czytałem a co dopiero konto zrobiłem. A tak na marginesie, jeżeli Ci przeszkadzają wulgaryzmy to mogę specjalnie dla ciebie pisać bez ku*rwa wulgaryzmów. 
A co do tej opinii i wywodów, czy w tych wypocinach, które ty zwiesz "swoją wypowiedzią" widzisz argumenty? Ja nie, a wiesz co Ci jeszcze powiem? Dla wielu użytkowników tej strony, w tym także dla mnie argumenty to klucz do kulturalnej dyskusji, w ogóle do uznania twojej opinii. Więc mi tu nie pie*rdol złotko :).
Meteorytyka mu się poprawi?, pouczasz kogoś o bogatym języku polskim i sam walisz kloce, co ma do rzeczy nauka o meteorach.Obydwaj panowie tczew i Zeus 1970 filmweb to jedna osoba? Przyznać się.Konta pozakładane przed chwilą.
Powiem Ci tak, to na bank multi-konto nie dość że wypowiedzi jednego tylko w tym temacie to jeszcze drugi zupełnie przypadkiem ma taki sam styl pisania jak ten pierwszy, i oczywiście też ma zero wypowiedzi nie licząc tych które zrobił "zupełnie przypadkowo" trafiając na ten temat. Kolega poucza mnie o języku polskim, o kulturze językowej i o innych pierdołach samemu nie umiejąc nawet z dwóch kont zajechać jednego randomowego kolesia z internetu czyli mnie. Czekam aż argumenty poda. Zobaczy się wtedy :)
Sory panowie ale musiałem założyć konto aby coś napisać. Czy tam te wasze wypociny i oczom nie wierze po prostu HEJT pogania HEJKTEM mulitkonta i multikona aby coś sobie udowodnić ? po kiego czorta piszecie sami ze sobą ??? Takiego zidiocenia jeszcze nie czytałem na żadnym poście w dupach wam się poprzewracało od nadmiaru h... wie czego Post a ma być o filmie a nie o p..... zatem, jesteście albo jestes totalnym moronem który za wszelka cenę musi się dowartościować w necie bo pewnie pipa w świecie Jeden YNTELYGENT w du... a drugi NOBEK z traktorem w dupie. Bujajcie sie obaj NIE DO ODEZWANIA i zegnam ozięble
Luzuj i patrz kiedy konta były założone do cholery i ile postów kto napisał, popatrz na ilość ocenionych filmów i dopiero pisz, darecki77 - 2011, llubellak - 2010, ja założyłem konto w 2015 a Filmweb czytam od 2013 więc o co Ci chodzi? No chyba że to nie do mnie.