Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261416
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Myślę, ze Rey jest reinkarnacja Anakina. dlaczego? Ten sam styl walki, podobny charakter i umiejętności. W scenie gdy Rey zakłada kask i patrzy w niebo (poczatek filmu) dziewczyna wygląda zupełnie jak młody Anakin. Pozatym Vader chciał poznać sekret życia wiecznego i wskrzeszania ludzi. Możliwe, ze zgłębił temat i jego dusza, jego moc przetrwała jego śmierć. Poza tym Rey rodzi się mniej więcej po śmierci Vadera.

użytkownik usunięty
filip_ordon96

według moich informacji Rey to córka Luka

użytkownik usunięty
filip_ordon96

Nie obraz sie ale ; Rey to nie reinkarnacja Anakina , a jego wnuk . Który postanowił iść w ślady , dziadka . Co do charakteru masz racje , jednak styl walki , uważam za słaby . Owszem Anakin \ Vader chciał poznać , sekret wiecznego wskrzeszenia ludzi , ale nie zdołał .

ocenił(a) film na 10

Nie Ren tylko Rey, ta dziewczyna.

użytkownik usunięty
knocun1

Pisałem Rey nie Ren , staraj sie uważnie czytać .

ocenił(a) film na 10

To dlaczego nazywasz ją wnukiem a nie wnuczką?

użytkownik usunięty
knocun1

Tu chodzi o nowy główny czarny charakter , nie o dziewyne . Kumasz ?

ocenił(a) film na 10

No właśnie nie, nie chodzi o czarny charakter tylko właśnie o dziewczynę, przecież to że Kylo Renie jest moc to oczywista sprawa, ale potężna moc Rey jest zagadką.

użytkownik usunięty
knocun1

W takim razie , ja musiałem sie , pośpieszyć sory mój błąd .

filip_ordon96

Też mi ta teoria przyszła na myśl. Jakoś bardziej mi odpowiada od teorii, że Rey to córka Luke'a. Ale jak będzie naprawdę dowiemy się VIII jak nie w IX części.