Tak sobie pomyślałem że na tym forum w tym roku założę ten temat :) jako że jest to najpopularniejszy film roku i jest tu największy ruch
także chciałem was spytać o wasze TOP 5 2015 roku
to pierwsze pytanie
drugie pytanie wyróżnienie jednego filmu 2015 roku dla którego zabrakło wam miejsca w TOP 5
i trzecie pytanie. Wasz najbardziej wyczekiwany film 2016 roku
moje TOP 5
1 miejsce Gwiezdne Wojny Przebudzenie Mocy 9/10
2 miejsce Ex Machina 9/10
3 miejsce Mad Max na drodze Gniewu 9/10
4 miejsce Igrzyska Śmierci Kosogłos część 2 9/10
5 miejsce Jurassic World 9/10
Moje wyróżnienie w tym roku ma animacja w Głowie się nie mieści
mój najbardziej wyczekiwany film 2016 roku
Fantastyczne Zwierzęta i jak je Znalezć
1.Mad Max
2.Kingsman
3.W głowie się nie mieści
4.Gwiezdne Wojny
5.Kosoglos
Najgorszy?
1.50 Twarzy Szarego
Najbardziej wyczekiwany?
SUICIDE SQUAD! <3
a zapomniałem o najgorszym
dałbym tu ant mana ale jednak 50 twarzy szarego ten tytuł się należy :) i dziękuję :)
Przed tym wolałbym jeszcze obejrzeć Spotlight, Beasts of No Nation, Brooklyn i "Anomalisa" Kaufmana.
Jak będziesz chciał , wtajemniczę cie ile lat minęło od czasu , gdy zakończyłem edukacje szkolną .
czy łaskawie możesz wyjść z mojego tematu i nie robić tutaj syfu? wszędzie cię pełno na tym forum bastuj chłopie trochę.
1. Ex Machina
2. Mad Max
3. Młodość
4. Makbet
5. Sicario
6. Mission Impossible 5 - największa niespodzianka w tym roku dla mnie,
Nie widziałem jeszcze Carol, Zjawy i Nienawistnej ósemki - i to są najbardziej wyczekiwane.
najgorszy ? nie wiem, ale jako największe rozczarowanie w tym roku dam Star Warsy i Dziewczynę z portretu.
1. Przebudzenie mocy
2. Mad Max
3. Bond
4. Avengers. Czas Ultrona
5. Nic nie przychodzi mi do głowy
Najgorszy oczywiście Fantastyczna czwórka, dziwnę że nikt go nie bierze pod uwagę. 50 twarzy Greya przynajmniej zarobiły na siebie, a ten gniot to profanacja gatunku
W 2016 roku czekam na Kapitan Ameryka: Civil War.
1. Mad Max: Na drodze gniewu
2. Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
3. W głowie się nie mieści
4. Sicario
5. Earl i ja, i umierajaca dziewczyna
Tuż za piątką Marsjanin i Mission Impossible Rogue Nation. Steva Jobsa nie widziałem.
1. Ex Machina
2. Dzikie Historie
3. Gwiezdne Wojny:Przebudzenie Mocy
4. Foxcatcher
5. Gra Tajemnic
Wyróżnienie dla Ant-Mana
Najgorszy film 2015r. to Hiszpanka
W 2016r. najbardziej czekam na Doctor Strange i Rogue One
1. Ex Machina 9/10
2. Mad Max: Na drodze gniewu 9/10
3. Gwiezdne Wojny; Przebudzenie Mocy 8/10
4. zarezerwowane dla Revenant
5. zarezerwowane dla H8ful 8 :D
Najgorszy: Jurassic World - 6/10
2016: Nie wiem, nie znam się, może ten cały Harry potter.
1. Ex Machina
2. Mad Max
3. Kingsman
4. W głowie się nie mieści
5. Jurassic World
1. GW
2. Mad Max
3. Avengers
4. Chappie
5. SOC
Najgorszy: Most szpiegów
Najbardziej wyczekiwane: Nienawistna Ósemka, Deadpool, Zjawa, KA:WB, Suicide squad, BvS:DoJ, Rogue One
Dobra, co się obejrzało to się obejrzało.
1. Ex Machina
2. The Lobster
3. The Revenant
4. Inside Out
5. Steve Jobs
Wyróżnienie: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Najgorsze: Fifty Shades of Grey; Insurgent; Fantastic Four; Hitman: Agent 47; Knock, Knock
Największe rozczarowanie: The Hateful Eight; In the Heart of the Sea; Bridge of Spies; Macbeth; The Martian; Spectre; Sicario; Youth
Najbardziej wyczekiwane filmy 2016: Silence; Okja; Batman: The Killing Joke; The Neon Demon; High-Rise; Hail, Caesar!; Weightless
Top 5
1. Star Wars FA
2. Agentka
3. Szybcy i wściekli 7
4.Król życia
5. Więzień labiryntu.
Jak dla mnie "W głowie się nie mieści" jest kompletnym i totalnym badziewiem podobnie jak Minionki... żenujące i irytujące ot co.... Jedynągodną uwagi animacją w roku 2015 był Hotel Transylwania i podobno " Mały książę"
Największe rozczarowanie to jak dla mnie Mad Max jesteś świeżo po seansie. Przereklamowany film po prostu.
Najbardziej oczekiwane to The Hatefull Eight... zapraszam na forum, Żjawa, Fantastyczne zwierzęta no i ładny Kapitan Ameryka którego oglądam w sumie tylko dlatego że jest ładny.
dzięki, co do "W głowie się nie mieści" to u mnie chyba góruje bo Pixar poprawił formę po ostatnich animacjach, ale może masz rację. Tak Mały Książę świetny Hotel też spoko
rozumiem :)
chętnie wpadnę :) no a na pozostałe filmy czekasz na takie jakie i ja :)
a tak w ogóle co do Fantastycznych Zwierząt, jak myślisz czy z okazji premiery spin ofu świata czarodziejów możemy liczyć na jakiś maraton Harry'ego Pottera? wiesz prócz Insygniów żadnej nie widziałem na wielkim ekranie i liczę że się to zmieni. LOTR ciągle miał enemefy a o HP zapomniano, tak samo o Gwiezdnych Wojnach, również liczyłem na jakiś maraton a tu lipa.
TOP 5:
1. Czas Ultrona 10/10
2. Kingsman 9/10
3. Przebudzenie Mocy 9/10
4. Ant-Man 8/10
5. Chappie 8/10
Wyróżnienie:
Waham się między Kosogłosem, Jurassic World a Mad Maxem.
Najbardziej oczekiwany film 2016:
Civil War
Moje TOP 5 z roku 2015:
1. Gwiezdne Wojny: Przebudzenie Mocy - 10/10
2. Makbet - 7/10
3. Mad Max: Na drodze gniewu - 7/10
4. Jurassic World - 7/10
5. Naznaczony: Rozdział 3 - 7/10
Wyróżnienie - Terminator: Genisys
Najbardziej wyczekiwany film roku 2016 - Nienawistna ósemka
kurczę nie mogę doczekać się środy :) obejrzę ponownie SW w 3D i do tego kupię kubek :) z figurgą Rey <3 jest piękny
kurczę wcześniej ode mnie :) ja w środę bo jest najtaniej :) no i kubek muszę mieć a w czwartek będę mieć plakaty od kina z SW ściągają zawsze 2 tygodnie po premierze więc muszę zdobyć :)
oż ty szczęściarzu :P u mnie czasem jest tydzień po premierze no ale święta były i nie ściągali ;( ale lepiej pózno niż wcale :)
1 Mad Max 4 (ale wygrywa tylko tym że bardziej się odróżnia od wcześniejszych części niż TFA)
2 Przebudzenie mocy
3 MI5
4 Kingsman
5 Avengers
ale kilku filmów jeszcze nie widziałem min. Marsjanina
1.Przebudzenie Mocy
2.Mad Max:Na drodze gniewu
3.W głowie się nie mieści.
4.nie wiem...
5.Avengers:Czas Ultrona(trochę to naciągane po powinno być na innym miejscu.
Wyróżnienie też nie wiem...
Nagorszy? Chyba Hitman ale też nie wiem...
Najbardziej wyczekiwany:Mam tutaj 5 filmów:
CA:CW,Fantastyczne Bestie,Kung-Fu Panda 3,Deadpool i jeszcze jakiś,ale... TEŹ NIE WIEM!
Według mnie ten rok jest średni-Avengers 2-miało byc mega i nie było. Fantastyczna Czwórka miała być nawet spoko ale jest jak jest.(Podobnie jak niektórzy uważam,że Trank powinien zobaczyc Iniemamocnych bo on zrobił ich alternatywną i gorszą wersję.)
Ale to Inside Out miało być przeciętne i... NIE BYŁO :D
Jednak sytuacja z grami jest inna-ten rok jest nawet udany(ale dla Sony czy Minecrosoft nie. W sumie tylko 3 produkcje Sony były dobre)
Batman:Arkham Night,Wiwdźmin 3,Disney Infinity 3,Lego Dimensions,Ori and the Blind West,Bloodborne(czy jakoś tak),Far Cry 4(chyba że to było w 2014,bo ja grałem w 2015)... To były naprawdę dobre gry(a przynajmniej dobre).
2015 rok był trochę zły,trochę dobry jesli chodzi o filmy,gry itd.
1. Gwiezdne Wojny: Przebudzenie Mocy
2 Avengers Czas Ultrona
3 Jurassic World
4 Mad Max: Na drodze gniewu
5 Igrzyska Śmierci Kosogłos część 2