Byłem dziś o północy na premierze. Tragedia Panie i Panowie. Jedyne co dobre, to gra aktorska. Ale jakby nie było scenarzysta płakał jak pisał. Nic się kupy nie trzymało. Krew po blasterach? Zatrzymanie mocą wiązki lasera? Matko boska.... Do tego główny antagonista i gwiazda śmierci 3.0 Walka na miecze świetlne strasznie drewniana. Luke wygląda jakby był po ciemnej stronie. Zawiodłem się
A czego oczekiwałeś , po nowej trylogii ? . Ja jeszcze nie byłem na tym w kinie .
Gra aktorska też nie powalała szczególnie u Finna i Adama Drivera.(Oczyiwśce Cała obsada zeszłej trylogi zagrała świetnie)
Boziu, http://praktykatrenera.pl/poprawna-interpunkcja-jak-prawidlowo-stawiac-przecinki / 

Zamiast ślepo bronić filmu, może wpierw obejrzyj i potem broń swoich racji? O ile nie zmienisz zdania po seansie. :)
A czy ja , nie oglądając jeszcze filmu bronie go ???????? . Kolejny kujon który sie mnie czepia o styl pisowni . Mnie uczono zupełnie inaczej . Co do nowej sagi sw , jeszcze nie mam zdania ale , klasyczne sagi sw są najlepsze . 

Nic takiego nie pisałem
Nie wnosisz nic do dyskusji, prócz negatywnych emocji. Co do sw to to co zrobili zniszczy Tobie dzieciństwo i odbiór starej trylogii.
Tylko takim jak ty sie tak wydaje , przestane sie udzielać na fillmweb jeśli któryś z adminów mi to powie . Złość na moje wypowiedzi , nic nie da bo nie naruszają regulaminu . Moje dzieciństwo miałem udane .