Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Niestety Jar Jar Abrams zamordował ten film . Dzis w końcu udało mi się zdobyc bilety na IMAX , liczyłem na epizod VII , a w zamian otrzymałem nieudolna kalkę epizodu IV razem z luźno powklejanymi motywami ze starych epizodów . Ponownie pojawia się Gwiazda Śmierci - 10xwiększa , ale też 10x łatwiej ją rozwalić , spadkobiercy imperium są skończonymi debilami czy nie umieją wyciągać wniosków ? Kylo Ren - po diabła mu ten garnek na łbie - przecież i tak go co chwilę ściąga - nosi go żeby wyglądać bardziej cool ? Bzdur jest niestety cała masa...Jako olbrzymi fan SW , niestety muszę stwierdzić że był to ostatnia część na którą zawitałem do kina..STAR WARS - R.I.P. 1977-2005

użytkownik usunięty
sith1972

uważaj na niejakiego JBridges-zapłacił mu chyba sam disney

sith1972

Ma ją na łebie bo wie że swoją twarzą nie wzbudzałby żadnego respektu no i chce być jak ''Lord Viader'' ;)
A w których gwiezdnych wojnach nie ma bzdur? Ludzie to jest bajka :)

ocenił(a) film na 1
mmaakkss

Maska Vadera była częścią układu podtrzymywania życia , a Kylo ją nosi chyba dla szpanu , wiem że to baśń , ale nawet baśnie mogą być marne niestety...

użytkownik usunięty
sith1972

to ktoś dał temu "dziełu"mniej niż ja?? :D Myślę że maska Kylo to taka maska Revana dla ubogich-jedyne co mi pasuje w tej żałosnej postaci to jego miecz-a konkretnie wygląd rękojeści,zabrudzona,widoczne kable-COŻ chyba nie sprzedadzą za wiele replik akurat tego miecza,bo ludzie wolą błyszczące bibeloty:D