Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261561
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Miałem obawy, jak wklepią do tego filmu starych aktorów (którzy nie ma co, postarzeli się jak nic) jednak miło było znowu zobaczyć te znajome gęby. Wszystko wypadło bardzo dobrze i jako entuzjasta (ale nie jakiś wielki fan) tego uniwersum mogę smiało stwierdzić że zarówno opowiedziana historia, aktorzy, muzyka, efekty specjalne - wypadło bardzo dobrze. BB-8 wypadł najlepiej, moja ulubiona postać(?) w tym filmie. Nieco gorzej w moim mniemaniu wypadł czasami niepotrzebny humor Finna i rola Kylo Rena. Głównie przez aktora, który mi po prostu nie pasował.. wyglądał trochę zbyt pierdołowato do roli czarnego charakteru. Szkoda mi było też Hana Solo - cieszyłem się że się pojawił a tu zaraz zginął. To bolało. Ode mnie leci twarda 8.

użytkownik usunięty
Yatori

eh racja ale nie co do Kylo Rena-wcześniej go nie cierpiałem ale teraz go lubię-jest innym typem ,jest "niedorobionym'" sithem,który tylko aspiruje do potęgi,nawet jego miecz jest jakby " podrabiany"i robiony "domowymi metodami"-Kylo Ren to jakby "Fanboy"Vadera- widać jak niestabilne jest ostrze-jego postać się rozwinie z czasem-dajmy im szansę:D (?)

ocenił(a) film na 8

Na szczęście na końcu filmu go nie uśmiercili, a martwiłem się że to zrobią. Na szczęście moje obawy były próżne :3 bo mimo swojej pierdołowatości w tej postaci jest pewien potencjał na czarny charakter. Pokazał to zabójstwem swojego ojca (byłem ciekawy czy zrobi to czy nie) i tym że nawet go to nie ruszyło zbytnio xd Oby w następnej części go jakoś rozwinęli :D

użytkownik usunięty
Yatori

dobrze że go udupił-już mam dosc starego zgorzkniałego Forda,który udziela wywiadów na temat czegoś co ma w D. ale mimo to fajnie Kylo chodził po tym statku-Vader chodził wolno, jak duch a ten szybko i w sam raz ciężko-jak jakiś fanatyk-mnie się podoba jak zagrał Driver