Ale brak tutaj tego klimatu z części IV-VI . Już nawet te części I-III miały swój klimat ( Inny bo inny , ale miały ) . A tutaj ? Nic .. ja tu klimatu tamtego nie czuję . Może tu będzie jakiś specjalny ... dla części VII-IX ... Mam nadzieję
Ja się z tobą Zgadzam Azie SW to gówno, przekonałeś mnie swoim spamem- mówi anemicznym robotycznym głosem.
Aleś pojechał no naprawde , zamiast wyzywać od gówna mógłbyś napisać wprost ; Nie podoba mi sie sw .
Wiesz ja akurat do fanów , tej serii sw nie należę . Więc , nie nazywaj mnie gówniarzem . Masz dużo racji nazywając to gównem ale to jest brzydko .
Sam siebie zgłoś ! Nie jestem trollem gówniarzu ! W ogule to co to znaczy troll ? Gimby wymyśliły jakieś gówno i teraz atakujo jak im sie nie podoba !
Nazwa PopekAlbania+to zdjęcie+błędy ortograficzne i językowe+wulgaryzm i obrażanie innych+ capslock
nie wcale nie troll :)
Co to ku.rwa znaczy troll ?! Ja pier.dole . Wy jestescie Poje.bani . Juz czlowiek nie moze sie nazywać PopekAlbania po go juz nie lubio celulaczki .
Ja czuję. To jest klimat, który wynika z wystylizowania głównego zła nie tylko wizualnie, ale także pod względem osobowości. Kylo Ren jest niesamowity, scena, w której jeden z żołnierzy Kylo wyjmuje elektryczną pałę i stawia opór mieczowi świetlnemu wywołuje ciary, początek z atakiem na wioskę robi wrażenie im dalej tym lepiej. Ten film jest o zagrożeniu, a klimat jest głównie związany z spokojnym życiem na pustynnej planecie i kontrastem związanym z narastającym przebudzeniem zła, a także mocy ten film to zajebiaście ukazuje. Małe skillle Kylo tłumaczy także końca scena co jasno tłumaczy jego średnie skille w używaniu miecza. Film ma klimat jak FINAL FANTASY 6 kiedy to świat zdruzgotany wojną magi o niej zapomniał i znów na nowo miała się obudzić. Coś jak uczucie przed trzęsieniem ziemi. Dla mnie arcydzieło.