Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261561
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Mogliby dać Miley Cyrus i Selene Gomez też :) Fajne aktorki :) Pasowałyby :)

ocenił(a) film na 10
EastJudas

Ta jasne - brakuje jeszcze tylko mroczków i cichopków -wtedy pozostaje tylko kula w łeb....

ocenił(a) film na 9
ralera

Koleś popłynąl z obsadą:D

użytkownik usunięty
EastJudas

chyba cię posrało

Jakbym mogła to bym Ci dała "lubię to" rozbawiłeś mnie po pachy :D w 3 słowach wyraziłes to co pomyslalam jak zobaczylam ta glupia propozycję :D

ocenił(a) film na 7
Wescik

Może jeszcze razem z nimi w filmie zagra Obama, który wspólnie z CIA (jedi) będzie bronił wszechświat przed terrorystami (sithowie).

użytkownik usunięty
Wescik

kłaniam się i zawsze do usług :) :P

Wescik

No aż tak śmieszne to to nie było. ;>

ocenił(a) film na 6
EastJudas

ta i jeszcze biberek i rihanna. disney zniszczy ta serie. to bedzie katastrofa.

robert163

Tak ogólnie to żartowałem, ale Rihannę bym chętnie zobaczył - nie powiem :D

EastJudas

Rihanna niech robi to co robiła do tej pory ,swoim beztalenciem [w kwestii aktorskiej ] już raz się popisała :)
Bynajmniej ,mam takie pytanie ,co ci się w niej podoba ? Wygląd ? Głos ? Czy jej piosenki [Piosenki -bez przesłania ,bez niczego ,istne zero ,a w teledyskach ciągłe kręcenie d*pą :) ]
Bo głos ,no cóż na niezły , wygląd ...hm ...wygląd jej jest cholernie wulgarny :) Także sposób ubierania ,gdybym tak zobaczył ją w jakiejś sukni wieczorowej ,gdzie jedynym seksapilem byłyby o31g2h

DonaldTusk_1957

odkryte to nogi ...albo lekko prześwitująca góra ...wtedy bym ocenił :D

DonaldTusk_1957

Wiesz co, aż takim beztalenciem nie jest (DOWÓD: http://www.youtube.com/watch?v=C-dW7z0QBNg ) na żywo w kwestii muzyki, może w kwestii aktorskiej jeszcze się nie wyrobiła (Battleship to był jedyny film o ile pamiętam z nią, gdzie nie wcielała się w "siebie")... Muzyka bez przesłania?:P Jeśli będziesz mieć czas to zapoznaj się z tekstami niektórych jej perełek... Kręcenie dupą w teledyskach... I tak, i nie. :P Co do wyglądu to zależy kto jak lubi :P Wulgarnie, ale nadal z klasą :D

ocenił(a) film na 5
EastJudas

Sądzę, że dobrze by było wpakować tam One Direction! Było kurde bosko. A tak wgl, to Ty tak na poważnie? Jeśli tak to jesteś co najmniej dziwny. Chyba, że będzie tak jakiś klub go go to rozumiem, pasują tam jak nic razem z Dżastinkiem :D

mcklss

Nie no co ty:D Wychowałem się na Gwiezdnych Wojnach, ale pewnie tak będzie, disnejowskie gwiazdki dostaną role epizodyczne, poboczne... Efron już niby jest w obsadzie :D

ocenił(a) film na 5
EastJudas

Boże. Za co? Dobrze, że jeszcze Bonda nie dopadła Disney'owska Gwiazda śmierci ;)

mcklss

wgl ? Co oznacza ten skrót ? [Domyśliłem się rzecz jasna ] No ale k*rwa ! Przecież takich skrótów nie ma ! Skąd wy je bierzecie ?Wy ,nowe pokolenie które będzie pracowało dla mnie na rentę ! :D

EastJudas

Vanessa Hudgens - niby gwiazdka Disneya, a w Sucker Punch wypadła nawet nawet ;) Boję się, że z Miley i Seleną w Star Wars niestety byłoby odwrotnie.

kinomaniak97

Ale co innego Sucker Punch a co innego Gwiezdne Wojny

EastJudas

Jeszcze Justin Bieber do kompletu i mamy zestaw gejów :)

ocenił(a) film na 8
mawa2

I aktorek z seriali dla głupawych nastolatek ;)

Veidhanna

Taa... ja osobiście nie oglądam Gwiezdnych Wojen ale nie chce żeby zeszmacili taką legendę ;)

EastJudas

Tak, a wszyscy będą latać na pegazach-jednorożcach trzymając tęczowe miecze świetlne...

EastJudas

Florence Welch z Florence and the machine, Christian Bale, Harrison Ford, Rachel McAdams, Scarlett Johansson, no i Benedict Cumberbatch, jako zły, taki jak w Star Treku :D Naprawdę, gdyby on był głównym antagonistą w nowych Star Warsach, byłbym wniebowzięty... Niestety, nie ma szans na to po STID...

TomKruz

http://www.filmweb.pl/news/Benedict+Cumberbatch+poczuje+moc+%22Gwiezdnych+wojen% 22-98535

Hmmm...

ocenił(a) film na 6
TomKruz

Ja tam mam nadzieję, że on jednak nie będzie żadnym czarnym charakterem. Grał już taki w STID i zobaczymy go również jako Smauga w "Hobbicie". Starczy mu takich ról, pora na mistrza Jedi stojącego po jasnej stronie mocy :P

ocenił(a) film na 8
zombie001

Yes, my master.

ocenił(a) film na 8
Epoxide

masz brzydkie brwi

EastJudas

Słuchaj, synu, dupczy Ci się we łbie. oglądałeś chyba SW na Polsacie i wątek przerywały Ci godzinne reklamy, które spędzałeś na redtube i pomyliłeś wątki.
Wali mi jaka wytwórnia to wyda. Disney to nie tylko XD na NC+, Piraci z Karaibów to całkiem przyzwoita seria, może z roku na rok jakość spada, ale nie aż tak bardzo jak, choćby, Wrong Turn, które zamienia się w Scary Movie.

I nie puszczą tu przecież "gwiazdeczek", przecież wydawca nie jest głupszy od Nas i na pewno rozumie, że trzeba obsadzić profesjonalnych aktorów w produkcji, którą czczą miliony.

Chociaż... po ostatnim występie, Miley, mogłaby zagrać Jar-Jar'a ;]

plochol

Co racja to racja ;)

ocenił(a) film na 8
EastJudas

A MOJA wymarzona odbsada to HAYDEN (odtwórca roli Anakina) i jak najwięcej starych aktrów w głownych rolach (wiem ze sie nie da za bardzo, ale to takie .. przemyslenie ;D)
I ZADNEJ SELENY GOMEZ I INNYCH TAKICH SŁAWNYCH AKTOREK Z GŁUPAWYCH SERIALI DLA TEMPYCH NASTOLATEK!!!

ocenił(a) film na 8
EastJudas

BOŻE!! jak czytam o tej niby "obsadzie" to dostaje palpitacji serca!! Disney może tą produkcje spartolić, lecz mam ogromną nadzieję iż tak nie będzie.. I love Star Wars :D

EastJudas

Sasha Grey jak dla mnie ;P

tyrael

hehe:)