To ciągnięcie serii jest bez sensu. Po co? I tak nic tam się nie wydarzy. Części I-III są dla mnie 
tylko wyjaśnieniem, ogólnie uważam je za tragiczne. Więc po co jeszcze dokładać kolejne?
Disney odstaweia dobre filmy z dobrymi efektami jak ktos napisal juz gdzies indziej nie oceniajmy disneya po musicalu pedal bandzie i hanie z montany. Dzieki filmom komiksom fanom gra uniwersum SW to jakies 20 000 lat maja z czego zrobic film i ufam ze bedzie to poprostu zajebiste i wprowadzi nowy klimat.
Gdzie ty żyjesz....odpowiedz główna to KASA KASA KASA. 
Ja ze swojej strony bardzo sie ciesze w powstają, zawsze to jakaś nowa historia w tym świetnym uniwersum no ale skoro Ty nie potrzebujesz tego to po prostu nie oglądaj :P
Oczywiscie ze kasa przeciesz nie robia tego harytatywie:) ale uwazam ze jesli zapowiadaja juz rowniez czesc VIII to musze to zrobic dobrze zeby tej kasy bylo potem wiecej. Mam dobre przeczucia i tez sie ciesze na kontynuacje.
ponieważ jeszcze jest wiele możliwości Opisana dotychczas we wszelkich źródłach historia świata Gwiezdnych wojen sięga ponad 25 000 lat wstecz w stosunku do akcji obu trylogii, która to rozciąga się na przestrzeni dwóch pokoleń. a po 6 części są gry np star wars jedi knight jedi academy.star wars jedi knight jedi outcast i komiksy wiec jest co wymyślać coś nowego :)
25 k lat ale to chyba szczegolnie watki poruszone w grze KOTOR mianowicie imperium rakatan. mysle ze nie ma sensu siegac tak daleko. Co do gier ktore przedstawiles nie chce sluchac o historii Kyle Katarna bo juz wszystko chyba wiem -> biblioteka ossus Ale jesli bedzie to wszystko dzialo sie niedlugo po obaleniu imperatora moze byc ciekawie
ale ja bym chciał żeby akcja kotora była dalej w filmach pokazywana i a tych nowych częściach podobno córka skywalkera ma być główną postacią
Oooo... patrz czlowiek sie cale zycie uczy... z tego co wiem Skywalker mial tylko syna Bena chyba... Solo mieli corke napewno i dwoch synow... Chyba ze mowimy o lei organa (skywalker). Co do kotora nie ma co mowic revan zginal wraz z wygnana Jedi z rak imperatora sith nie ma co mowic jesli juz wolal bym zobaczyc jak Revan przylacza sie do wojen mandalorianskich. To by bylo naprawde ciekawe.
ale historia kotora może być o kimś innym w filmie od kotora do mrocznego widma jest 3000 lat a sithowie uważano ich za wymarłych przed 1000 lat przed mrocznym widmem wiec jest miejsce na kilka wojen pomiędzy grą a filmem a córka skywalkera może być specjalnie na film wymyślona
Zaraz za kotorem zaczyna sie fabula old republic mogloby by i to byc... wow swojego filmuw finale nie wypusicl wiec moze Tor moglby to zrobic
Ja osobiście z chęcią ujrzałabym Yuuzhan Vongów. Ale to takie pobożne życzenie:D Jak dla mnie powinni czerpać pomysły z którejś z dziesiątek książek, a nie na poczekaniu, wymyślać jakąś wydumaną fabułę.