Ten zwiastun to tak na serio? To nie jest żaden fake? Jeśli jest to oficjalny trailer to już w tej chwili,
zdobywa u mnie "the most epic shit ever award". Tę prestiżową nagrodę odbierze mu pewnie
dopiero pełny film...
Brawo!
Do tych scen nie mam nic przeciwko, żeby były w filmie, ale tak jak mówisz nie pasują do tego pierwszego teasera. Liczyłem, że to będzie historyczna chwila, epicki teaser, w którym zobaczymy nwm, chociażby Luke'a palącego zbroje Vadera na Endorze z muzyką Force Theme, jak to było w jednym z fan teaserów. Teaser do Zemsty Sithów ( ten z Benem opowiadającym Luke'owi o starej republice ), przy tym to arcydzieło.
Na końcu mogli dać to ujęcie z sokołem, jakieś szybkie z tymi X-wingami i koniec i byłby historyczny teaser. Te sceny mogli już opublikować w zwykłym zwiastunie za kilka miesięcy.
Pozdrawiam :)
Nooo właśnie... JJA założył bardzo silne embargo na jakiekolwiek przecieki o fabule. Więc te sceny po prostu miały narobić apetytu, a nie zdradzić nic z filmu. Sokoła, nowe x-wingi czy koncept miecza widzieliśmy już na zdjęciach czy w przeciekach koncept artów. Black trooper... No cóż , aktor jest od dawna znany z obsady. To że nosi pancerz Troopera nic nie znaczy b od ręki można znaleźć minimum 3-4 wytłumaczenia. Zdziwił mnie tylko yoyo-bocik, ale coś mi się obiło o uszy że w filmie będzie jakis rodzaj astromecha, który w przeciwieństwie do serii R2, skłąda się tylko z kopuły. Więc albo widzimy tutaj jak ten astromech coś po prostu toczy korzystając np z repulsorów, albo jakiś robocik będący bohaterem 4-planowym... Którego przeznadzieją jest jedynie zginąć (rozszupać się) ku chwale CGI