Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261561
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Chyba tylko ja nie wiedziałam że powstałą siódma cześć. Połowa znajomych już obejrzała a ja nie wiedziałam że nawet nagrali najnowszą cześć heh.

ocenił(a) film na 10
Sol1987

Jak się nie interesowałaś i nie widziałaś tych wszystkich materiałów promocyjnych w biedronce i Crafurze to co się dziwić?

ocenił(a) film na 8
knocun1

Tak jakoś no nie interesowało mnie.a takoogólnieto warto iść do kina?ile bilet?

ocenił(a) film na 10
Sol1987

Moim zdaniem warto, chodź nie każdy by się ze mną zgodził. Ja na IMAX byłem na zniżce studenckiej i na 3D dałem 28 zł.

ocenił(a) film na 8
knocun1

No toja fdam 2razy tyle bo ja nie studentka juz dawno.

ocenił(a) film na 7
Sol1987

28zł i to na zniżce studenckiej?! Nieźle sobie niektóre kina liczą. Ja zapłaciłem za bilet 14zł.

Sol1987

W IMAX-ie to ja płaciłem 28 zł bez żadnej zniżki ;p W Poznaniu przynajmniej :) Ale warto, jak iść to najlepiej na IMAX. Wrażenia są super.

ocenił(a) film na 8
XellosMaster

w kinie na pewno super:)

Sol1987

Wiadomości też nie oglądałaś :) tyle było o tym mowy w tv że chyba telewizji nie oglądałaś ponad rok :)

ocenił(a) film na 8
wort801

no trochę nie oglądałam,oglądałes wszystkie części Gwiezdnych Wojen?jesteś fanem?

Sol1987

No oglądałem wszystkie i jestem fanem ;)

ocenił(a) film na 8
wort801

a tą najnowsza część na ile oceniłeś?

Sol1987

Masz mnie w znajomych możesz zobaczyć to na moim profilu :)

Sol1987

W moim avatarze jest Obi-wan :)

ocenił(a) film na 8
wort801

o kurcze mam cie w znajomych:)heheheh.dobra ze mnie znajoma:)no to musisz być wielkim fanem:)musze obejrzeć to dzieło:)

Sol1987

No polecam :) i miłego seansu życzę jak będziesz w kinie :)

ocenił(a) film na 8
wort801

jeszcze mam pytanie:)
czy mógłbyś mi wymienić wszystkie tytuły jest ponć 7,a wynika z tego że tylko 1 obejrzałam a reszty nie mogę znależć.jak bys mógł to wymień od pierwszej części,z góry dzięki.

Sol1987

Gwiezdne wojny Część I: Mroczne widmo
Gwiezdne wojny Część II: Atak klonów
Gwiezdne wojny Część III: Zemsta Sithów
Gwiezdne wojny Część IV: Nowa nadzieja
Gwiezdne wojny Część V: Imperium kontratakuje
Gwiezdne wojny Część VI: Powrót Jedi

wort801

Gwiezdne wojny cześć 7: Przebudzenie Mocy właśnie w kinach :)

ocenił(a) film na 8
wort801

ciekawe czemu nie pokolei nagrywali.

Sol1987

Twórca na początku nie wiedział że SW będzie sukcesem ..wiec na początku miała być tylko jedna cześć ,,a potem chciał pokazać również początek jednej z najbardziej znanych postaci w serii.

Sol1987

W 2017 będzie 8 cześć w kinach i w 2019 kolejna cześć oficjalnie to potwierdzili poza tym będą też
Rogue One: A Star Wars Story
http://www.filmweb.pl/film/Rogue+One%3A+A+Star+Wars+Story-2016-712573
Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film
http://www.filmweb.pl/film/Untitled+Han+Solo+Star+Wars+Anthology+Film-2018-71414 9

ocenił(a) film na 8
wort801

wow to jeszcze nagrają,ta 7 częśc pokonała rekord świata w 12dni zarobił ponad 1 miliard dolarów!fanów ten film ma mega dużo,a ja dopiero obejrzałam dokładnie 3 lata temu mroczne widmo częśc 1.

tylko chodzi mi dlaczego tak nie pokolei nagrywali np.1977 częśc 4?nie powinno być część 1?hm troche tak dziwnie.

Sol1987

Planowali tylko jedną cześć .. skończyli serie a potem uznali że pokarzą historie czarnego charakteru gdy był on jeszcze młody w mrocznym widmie właśnie widziałaś tą postać która stanie się najbardziej znanym czarnym charakterem w historii kina ...:) więcej ci nie napiszę ponieważ nie chce ci psuć seansów :)

Sol1987

Kiedyś jak nagrywali nie było numerów części .. potem to zmienili ...

ocenił(a) film na 8
wort801

będe musiała koniecznie obejrzeć,oglądałam chyba nawet najsłabszą tą z Natalie Portman.

Sol1987

Aha ok spoko miłego oglądania :) niech moc będzie z tobą :)

ocenił(a) film na 8
wort801

a no dzięki:)